Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

TX-200C-LED Aeolus Lakke Külma Operatsiooni Lamp Loomaarst Veterinaar-Tarvikud Sügav Eksami Kerge lamp kirurgiline kerge

Laos
€1 607.84 €1 527.44

Sku:

n2021

Sildid:

Tere tulemast meie poodi!Ma olen Yuki, kui teil on vaja muid mudeleid selle toote, võtke mind, ma saadan teile toote link osta!räägi minuga rohkem üksikasju,aitäh!Head päeva!WhatsApp : +86-18711103320 Toodete Kirjeldus Ja detailseid kujutisi Toote nimetus TX-200C-LED Värv Valge Pinge

AC 110/220V, 50-60 hz Toide AC Lamp võimsus 3.2 V/1 W Värv temperatuur 4800±200K Heledus ≥25000 Lx TX-200C-LED Aeolus Kutsehariduse ja-koolituse Asjade Sügav Eksam Tuli 6" ultra big LED sügav eksami kerge, ei ole lihtsalt hea läbivaatamiseks, samuti hea väike ala kirurgia.

LED külm valgusallikas võimaldab teil täiesti valgustamiseks rohkem ja võimaldab üksikasjaliku läbivaatuse jaoks vaeva näha.

Hea sügavam uurimine mõjutatud piirkondades.Kasulik ka väikese piirkonna kirurgilised protseduurid.Meil on tarnija täis-line pet hooldustooted ja veterinaar-seadmed, ja pakub one-stop lahendus teenuseid lemmiklooma kauplustes ja haigla.

Meie peamine toodete hulka kuuluvad erinev lemmikloom löök ja viimistlus kuivatid, grooming tabelid, suplemine vann, puurid, kutsehariduse ja-koolituse toimimist ja eksami tabelid, hambaravi tarvikute, operatsiooni tuled ja diagnoosi & ravi seadmed nagu PET/SPECT/KT & MRI Süsteem, pet ICU ja soojendamise süsteemi.

Kui te olete hulgimüüja või tegutsevad grooming salong/polikliinik/haigla/ või kasvataja või hooldustooted koolis, saame ehitada pikaajaliste sõbralik koostöö suhted.

Rohkem üksikasju, tere tulemast võtke minuga ühendust, et päring!Meil on HD kataloogi võiks teiega jagada!Järgmine on meie 3D teenus, teha kunsti ja ehitada oma unistuste projekt vastavalt teie ruumi suurus.Seotud Tooted Ettevõtte Ja Tehase Introdution Shanghai Toex International Trading Co.,Ltd Professional Pet Hooldustooted & Vet Seadmed

Shanghai Toex International Trading Co.,Ltd on pet hooldustooted seadmed ning kutsehariduse ja-koolituse masinad ekspordi firma ja meil on oma tehas Jinshan District, Shanghai, umbes 2000 ruutmeetrit.Kui teil on võimalust minna Hiina, tere tulemast meie tehases.

Peibutamise seadmed , sisaldavad kuivatid, laekaga, kuivatid, grooming tabelid, suplus-tünnid, puurid, mudeli koerad(Mannekeenid ja mantlid), käärid, clippers koos noad, kammid, jahutusvedeliku spray tera, steriliseerida spray, määrdeõli jne;

Kutsehariduse ja-koolituse masin , meil on operatsiooni laua -, ettevalmistus laud, ICU, ultraheli, mikroskoop, endoscope, tööriistade käru, hapniku generaator, töötamise lamp, top klass 304 roostevabast terasest haigla puuri ja nii edasi.

Ootame teie päringu ja koostöö ootame oma päring ja koostööd!

Jinshan Tehases Meie enda tehase Jinshan District, Shanghai, umbes 2000 ruutmeetrit.Kui teil on võimalust minna Hiina, tere tulemast meie tehases.

Me arvestame kauba ja laadida konteinereid siin.

Ladu on Meil ka 1000 ruutmeetrit lao-tehase, see ladustamiseks kasutada valmis laeva korraldusi ja mõned pool-tooted, softline tooteid.Sertifikaadid Ja Müügijärgse Sevices

Müügijärgne teenindus

Seal on tugev müügijärgne kaitse, ühe aasta jooksul, kui süü ei ole inimese poolt, saame saata tarvikud tasuta teile tasuta, ja pakkuda tehnilist tuge telefoni teel.

Pakkimine Ja Kohaletoimetamine

Pakendi karp

Puidust pakett

Töötajate toimetama kauba mahuti

Töötajad liiguvad ja korraldamine, kaupade

Õhk

Mere

Express

Laevandus, me saame aidata teil leida ekspediitor.A nd leida kõige soodne võimalus pakkuda oma kaupu.

Näituse Ala Fotod 2015 CIPS 2015 CIPS 2015 CIPS

2016 INTERZOO

2016 INTERZOO 2017 Pet ÕIGLANE AASIA 2017 Pet ÕIGLANE AASIA

2018 Pet ÕIGLANE AASIA 2018 Pet ÕIGLANE AASIA 2019 Pet ÕIGLANE AASIA

2019 Pet ÕIGLANE AASIA 2019 Shanghai CIPS 2019 Shanghai CIPS

Klient Esitlus Ja Tagasiside

Kasutage meie hooldustooted tabelid vastuvõtva võistlused

Mugavuse haigete kasside meie lemmikloomade ICU

Kasutage meie puuride teha kodus loomadele

Kasutage meie kuivati kuivad koera juuksed

Kui grooming kooli tagasiside

Trolli-ja suplusvee vann KKK

Võib-olla soovite, et küsida:

Q 1. Milliseid tooteid on teil müüki?

A: Meil on pet hooldustooted seadmed ning kutsehariduse ja-koolituse masinad export company.Peibutamise seadmed, sisaldavad kuivatid, laekaga, kuivatid, grooming tabelid, suplus-tünnid, puurid, mudeli koerad(Mannekeenid ja mantlid), käärid, clippers koos noad, kammid, jahutusvedeliku spray tera, steriliseerida spray, määrdeõli jne; kutsehariduse ja-koolituse masin, meil on operatsiooni laua -, ettevalmistus laud, ICU, ultraheli, mikroskoop, endoscope, tööriistade käru, hapniku generaator, töötamise lamp, top klass 304 roostevabast terasest haigla puuri ja nii edasi.

Q2. Kas te teete kõik need tooted ise?

A: Jah, me ei.

meil on oma tehas Jinshan District, Shanghai, umbes 2000 ruutmeetrit.Kui teil on võimalust minna Hiina, tere tulemast meie tehases.

Q3. Mis on sinu eelis võrreldes teiste tarnijate?

A. (1) Me oleme paremad kui teised tarnijad toote kvaliteet, tarneaeg, pakendamine, müügijärgne teenindus, makse ja nii edasi.

Pinge AC 110/220V, 50-60Hz
Kasutamine Eksam
värv valge
Lambi võimsus 3.2 V/1 W
Lambi Pea Läbimõõt 180mm
Funktsioon Majandus
Brändi Nimi Aeolus
Päritolu Shanghai, HIINA
Mudeli Number TX-200C-LED
Värvi Temperatuur 4800±200K
DIY Tarvikud Puidutöötlemine
Toote Nimetus TX-200C-LED
Toide AC
Omadused Eksam

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut