Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Akvarell Pintsel, Pliiatsid Set,24 Pack Vee Pintsel, Pliiatsid Korduvtäidetavaid Aqua Pintslid Tindiga Ja Vee Pintsel, Pliiatsid Kunstitarbed

Laos
€13.89 €9.45

Sku:

n20328

Sildid:

Akvarell Pintsel, Pliiatsid Set,24 Pack Vee Pintsel, Pliiatsid Korduvtäidetavaid Aqua Pintslid Tindiga Ja Vee Pintsel, Pliiatsid Kunstitarbed

[Pakett]komplektis on 24 tükki vee pintsel, pliiatsid, millel on erinevad punkti nõuanded, 6 lameda harja näpunäiteid ja 18 harja nõuanded, keskmine, suur ja lai/korter näpunäiteid, et täita oma erinevaid vajadusi.Suur akvarell maal, vees lahustuvad pliiatsid, pintsel, pliiatsid, markerid, mille kasutamine aquash akvarell värvipliiatsid,lausvärvil või pulbristatud pigment.

[Esmaklassilist]Akvarell Pintsel, Pliiatsid on valmistatud kvaliteetsest plastikust, lihtne ja elegantne, mugav ja vastupidav.Harjased on valmistatud nailon materjalist, mahub punkti üsna hästi, nii et see ei spray või mustamine.Neid on lihtne puhastada veega.

[Lihtne Kasutada]Lihtsalt keerata akvarell pliiatsid " barrel vett lisada või tint.Lihtne kontrollida tindi või vee vool läbi watercolouring harja otsa.Lihtne puhastada vähem jama, hästi formuleeritud ja ei leki ümber pitsat, sobib kõigile vee värvus vajadustele.

[Praktiline Disain]Plastikust nupp, mida on kerge efekti, aidates teil kontrollida vee maht täpsemalt.Nii et nad ei saa lubada liiga palju vett läbi, üleujutus paber.

[Mugav kaasas Kanda]Vee värv värvimiseks pliiatsid on kerge, kaasaskantav,saab transportida koos oma maali kit ja kasutada liikvel.

Kasutades Samme:

1.Pöörake pliiats kork veidi päripäeva.

2.Eraldi pliiats kork ja silinder veidi.

3.Lisada vett või piant barrel.

4.Kruvi pliiats kork vastupäeva, et saada valmis kasutamiseks.

Spetsifikatsioon

Nimi: Akvarell Pintsel, Pliiatsid Komplekt

Värv:Läbipaistev

Materjal:plastik

Pakendi Sisu:

24 x Akvarell Pintsel, Pliiatsid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut