Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Helendav Öö Kerge Pall Hõõguv Helendav Pall Valgustatud Tugev Haare Süttib Korv Pall Lastele Väikelapse Õnnelik Pallid

Laos
€20.28 €10.13

Sku:

n203744

Sildid:

Võtke korvpalli mängu järgmisele tasemele Peegeldav Sära Palli.Koosneb kõrge kvaliteediga korvpall, pump, ja pall nõela, see PVC pall on ideaalne siseruumides või väljas mängida.Oma läbimõeldud disaini, saate kergesti leida palli vähese valguse tingimustes, mistõttu on mugav mängida igal ajal ja kõikjal.Anna kingitus lõbus see ilus kingitus tahes korvpalli entusiast.

Kirjeldus:

Materjal: PVC

Kaal: 300g

Suurus: (ligik.)18cm/7.09 tolli

Pakkeleht:

Kuma Pimedas Korvpall*1

Pump*1

Pall vardale*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kasutada Lihtsalt: Valgustage oma mäng selle lihtne kasutada, kerge kuma pimedas korvpalli komplekt.Varustatud palli, pump, ja nõel, siis võib paisutada ja mängida kohe, päeval või öösel.

2.Laialdaselt Kasutatakse: See kuma pimedas korvpalli saab kasutada siseruumides või väljas mängud, nagu ta talub tugevat survet ja mõju, tagada ohutu ja kiire tagasilöögi.Kas sa mängid öösel või päevasel ajal, see korvpall teeb sind särada kohus.

3.Serveeri Pikka Aega: Tänu PVC korduvkasutatav materjal, selle kuma pimedas korvpall annab erakordse tugevuse, mis talub kasutamist jätkatakse.Uuenduslik integreerimine vormimise käigus tagatakse lisatud tugevuse, tagades paljud mängud lõbus.

4.Hea Töö: Tänu oma ainulaadsetele kuma-at-night funktsioon, see korvpall on must-olla vähese valguse mängud.Selle peen töö tagab lihtne ja lõbus gameplay.Plus, oma kõrge nähtavus võimaldab teil leida palli vaevata pimedas.

5.Õrn Kingitus: Üllatus oma lähedastele meie kuma pimedas korvpalli - lõbus ja unikaalne kingitus jagada pühad ja sünnipäevad.Kogemus võlu öösel korvpall!

Mudeli Number Helendav Öö Valguses Palli
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut