Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kaela Telefoni Hoidik, Universaalne Käed-Vabad Mobiiltelefoni Stand Mobiiltelefoni Omanik Bracket Kaela Laisk Telefoni Omanik Seista Mobiilne Telefon

Laos
€51.56 €25.78

Sku:

n204871

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Käed-Vabad Mugavuse: Nautige pingutusteta telefon juurdepääsu meie Kaela Telefoni Omanik: mõeldud lihtne lahtivõtmine ja kokkupanek, lihtne seljas, ja plug-and-play nuppu ava.Hüvasti käsi tüve ja seadme dropsi: uuendada oma tech mäng täna.

2.Usaldusväärne Tugi: Tänu selle magnet-bracket-ja 16-alumiinium magnetid, meie Kaela Telefoni Omanik tagab turvalise hoidke muretse-vabad telefoni kasutamise ajal mingit aktiivsust.Hüvasti ebastabiilsed kaadrid ja kahjustatud seadmed: sageli viibimise ühendatud ja kaitstud.

3.Revolutsiooniline Teostus: Pildista uimastamise fotod ja videod oma vaatenurgast, selle kaela telefoni omanik.See on paindlik ja vastupidav tsingi sulam, masti tõstmise struktuur, mis võimaldab teil kohandada nurga telefon.Saate hõlpsasti vahetada õhuliini ja madala kaadrid, et saada parim vaade oma ümbrust.

4.Mitmekülgne Fotograafia Režiimid: Meie Kaela Telefoni Omanik tagab pingutusteta vaheldumisi portree ja maastiku režiimid, mistõttu on ideaalne lühikese video loojad.Nautida mitmekesist fotograafia režiimid samas jäädvustada iga nurga alt lihtsalt .

5.Stabiilne ja Usaldusväärne: kaela telefoni omanik on usaldusväärne kolmekihiline struktuur, sealhulgas tugeva alumiinium pakitud toetada, tagab stabiilsuse ja vastupidavuse.Sisemine roostevabast terasest gooseneck on paindlik, kuid vastupidav, samas naha-sõbralik silikoon pinnad pakkuda mugavat, kauakestev grip.

Läbi väsimatu käed-vaba fotograafia meie Kaela Telefoni Omanik.Sa ei pea muretsema oma telefoni alla, võttes samas esimene isiku perspektiiv fotod, kellel on erinevad režiimid.Mugavad ja vastupidavad igapäevaseks kasutamiseks.

Spetsifikatsioon : _

Toote nimetus: Kaela Telefoni Omanik

Toote mõõdud: (ligik.)28*17*2cm/11.02*6.69*0.79 tolli

Kaal (ligik.) 248g

Materjali; Silikoonist+naturaalne alumiinium ribad

P acking Nimekiri:

1*Kaela Telefoni Omanik

No te :

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Laadija No
Omadused Kaugjuhtimispult
On Kõlar No
Brändi Nimi viugreum
Tüüp Professionaalne Statiiv
Mudeli Number Kaela Telefoni Omanik
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut