Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Suurendusklaasid Heleda Läbipaistva ABS+Akrüül Jaoks Hobi, Käsitöö, Lugemine Ja Tihe Töö

Laos
€24.66 €18.00

Sku:

n205592

Sildid:

Suurendusklaasid Heleda Läbipaistva ABS+Akrüül Jaoks Hobi, Käsitöö, Lugemine Ja Tihe Töö

Vahetatav Objektiiv Disain: vaheldumisi 5 optilised läätsed lihtsal nuppu ja vabastage süsteem.Suurendus võimu pea luup: 0.75 X 1.25 X 2.0 X 3.0 X 4.0 X A 0.75 x suurendus võimsus on 75% võrra suurendatud objekti suurus.Läätsed on valmistatud akrüülist, vaik, pinna kõvadus läätsed jõuab 5H klassi üle, mis on kulumiskindel ja vastupidav.Laiema objektiivi annab teile laiem vaateväli.

Kolm LED Tuled Reguleeritav Heledus Tase: Kolm LED tuled kahe heleduse taset, mis annavad suurepärase valguse laterna üksikasjalikud pinnad.Kaks taset heledus on olemas, puudutades nuppu küljel.

Tõhus Taaslaetavad Patareid: See suurendusklaasid kerge on varustatud laetava sisseehitatud liitium aku ja kaasas USB Type-C kaablit, ühendage lihtsalt juhe sisse luup ja teine ots pesa USB-toiteallikaga(nt USB-seina laadija, mobiiltelefoni laadija või power bank, ei kuulu komplekti) ja see automaatselt tasud.Säästa raha ja energiat, nautides kauakestev särav valgus.Te ei pea enam kunagi ostma akud jälle!

Mugav Ja Lihtne Kasutada: Äsja loodud prillidega raam ja üleni kummist murtud nina silla, mis võib oluliselt "kergenda kandamit" silla nina.Kummist pea rihma saab tõhusalt kukkumist, seega on lihtsam töötada pikka aega.

Multifunktsionaalne suurendusklaasid: Täiuslik suurendusklaasid lugemine, maalimine, õmblemine, tihe töö, kunst ja käsitöö.See on ka suureks abiks pensionärid.

Toide meetod:USB-laadimine, 602030 laetav aku 300mAh, aku märgutuli

Valgustus allikas:3 LED valge valgustus (kaks taset heleduse reguleerimine)

Märkus:Tänu eri partii tootmiseks, võib esineda väikesi erinevusi tooted,mis ei mõjuta kasutamist.

Värv:Läbipaistev

Materjal:ABS+akrüül

Suurus:volditud 155x62x45mm, voltimata 170x165x52mm

Pakendi Sisu:

1 * Luup

5 * objektiivid

1 * Juhised Hiina ja inglise keeles

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut