Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Lüliti Seista Nin Tendo Jaoks Lülitage Mängukonsool Omanik Dokk Riiulid Ekraan Mälu Seisma S Meeskond Korrus/Telefon Seista Alus

Laos
€11.37 €5.69

Sku:

n20628

Sildid:

Soodustab Soojuse Hajumise: disain käesoleva swtich seista on mõistlik, nii et teki seista on teatud nurga all, mis soodustab selle soojuse hajumist.

Kirjeldus:

Nimi: Ekraan Teki Seista

Materjal: ABS+Alumiinium+Silikoon

Värv: Must

Suurus: 120*75*34.5 mm

Ulatuslik ühilduvus: Buss Seisma, sest Lüliti, Lüliti jaoks , sest Lüliti Lite, mobiiltelefoni

Pakkeleht:

Seista NS Lüliti*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Vabad Käed: desktop stand sobib teki seista konsoolid, vabastades teie käed ja võimaldab teil mängida rohkem sujuvalt ja vabalt, kena mäng aksessuaar.

2.Soodustab Soojuse Hajumise: disain käesoleva swtich seista on mõistlik, nii et teki seista on teatud nurga all, mis soodustab selle soojuse hajumist.

3.Anti-skid Pad: tekist seista on silikoon anti-skid pads alt ja sooned, et vältida baasi ja seadmete libisemise, seega võimaldades teil nautida mängu paremini.

4.Vastupidav Kasutada: Meie omanik on valmistatud ABS jaoks peamine organ, mis on väike ja kerge; seal on kiht alumiiniumi sulam allosas baasi, mis teeb selle vastupidavamaks kokkupõrge.

5.Stong Ühilduvus: Meie vitriin jaoks switch ei ole mitte ainult sobib teki seista, kuid sobib ka NS Lüliti, Lüliti ja nutitelefoni jne, multifunktsionaalne seista teie jaoks.

Brändi Nimi Rondaful
Tarvikud Tüüp Antenn
Päritolu Mandri-Hiina
Ühilduva Mark/Mudel AUR

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut