Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Mobiiltelefoni Hoidja Laua Akrüül Telefon Seista Omanik Läbipaistev Kerge Multifunktsionaalne Kaasaskantav Väike Autohoidiku Ekraan

Laos
€0.42 €0.29

Sku:

n206699

Sildid:

Hoida telefon käeulatuses käesoleva multifunktsionaalne telefoni omanik laud.Akrüül materjal on nii kerge ja vastupidav, tagades, ei pea muretsema telefoni libisemise või käsi väsimus.Ideaalne asetades oma voodi kõrval laua-või lauale.

Kirjeldus:

Kaal: umbes 20g/80g

Toote mõõdud: (ligik.)7.6*2,5 cm/2.99*0.98 tolli

Paksus: (ligik.)0.3 cm/0.12 tolli

Materjal: Akrüül

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakkeleht:

1* Mobiiltelefoni Seista

Vaata rohkem toote detailid

1.Mitu Ülesannet: Tuua võlu ja mugavus oma töö, selle mobiiltelefoni hoidja lauale.Selle uimastamist disain võimaldab teil näidata hinnaline fotosid ja selle multifunktsionaalne funktsioone hoidke oma telefoni ja kaardid korraldatud baasi sulg.

2.Käed-Vabad Mugavuse: Meie cell phone omanik laua võimaldab mugavamalt vaadata kogemus, vabastades teie käed vaadates näidendid, videokõnede, või veebi sirvimise.Te ei pea enam muretsema oma telefoni libisemise või käed väsinud, et tänu oma anti-slip disain.Naudi mms kiusame tasuta.

3.Suur Vastupidavus: Naudi selge ülevaade oma telefoni meie elegantne mobiiltelefoni hoidja lauale.Läbipaistev akrüül materjal on mitte ainult uhke, vaid ka kriimustuskindel ja vastupidav.Oma elegantse disaini lisab ilu tahes laud, pakkudes samas vastupidav seista teie seadme jaoks.

4.Mugav ja Kaasaskantavate: See laud mobiiltelefoni omanik on ideaalne mate väljas tootlikkust.Kerge ja valmis kasutamiseks reisimise ajal, see on ideaalne, kes umbes.Saada rohkem teha, kui teil on: kodus või äri reisil.

5.Laialdaselt Kasutada: Asetage telefoni kindlalt see laud omanik kuskil sa pead ta kohta: raamaturiiul, laud, aknalaud, või isegi oma yöpöytä, et see oleks käepärast kogu aeg.

Laadija No
Omadused Kaugjuhtimispult
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut