Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Puit Guiro Muusikaline Mänguasi Vahend, Guiro Löökpillid Käsi Muusika Mänguasja Küljest Muusika Mänguasi Puidust Guiro Kala Kuju Muusikaline Training Tool

Laos
€6.95 €4.87

Sku:

n2067

Sildid:

See Kala Kujuline Guiro on kaunilt meisterdatud muusikariista ideaalne lapsed.Lihtsalt puuduta seda kinni oma parema käe, et luua erinevaid helisid.Unikaalne kala kuju lisab fun element iga jõudlust.Suur jõulupidu soosib.

Materjal: puit

Toote Mõõdud: 21*6.5*6.5 cm/8.27*2.56*2.56 aastal

Pakkeleht:

1* Guiro Käsi Löökpillid Vahend

1* Stick

Vaata rohkem toote detailid

1.Kõrge-Kvaliteet, Vastupidavus: Meisterdatud kvaliteetseid puidust, meie puidust guiro vahend, mis on tugev ja vastupidav.See pakub siledad pinnad ja servad, mis teha see on mugav käes hoida ja mängida.Plus, oma peen viimistletud tagab kauakestva sära.

2.Mugav Disain: Teha hästi rütmi ja peksid vaevata koos puidust guiro vahend.Mugav käepide, lihtne tegevus võimaldab teil hoida seda oma pöidla, koputage seda parem-käsi kinni ja nautida meloodiline heli.Ideaalne algajatele ja ekspertidele, see lisab puudutus rõõm muusika tegemine.

3.Haridus Lõbus: Meie puidust guiro vahend on ideaalne vahend kultiveerimismaterjali muusikaline talent lapsed igas vanuses.See on põnev ja lõbus viis õppida, muusikariistad, samas arendada rütmitaju.Ideaalne võrdsetena oma lapse loovust.

4.Atraktiivne Kala Kuju: Kogemus veetlev esitusaega see puidust guiro vahend on jumalik kala kuju.See mitte ainult toodab meeldiv heli, kuid on ka ainulaadne ja dekoratiivne, lisaks on igas toas.Saada oma lapsed võlutud selle kena ja mitmekülgne mänguasi, mis ei ole ainult haridus -, vaid suurendab oma kujutlusvõimet, samuti.

5.Ideaalne Muusikaline Kingitus: See puidust guiro vahend, mis on suurepärane kingitus idee lapsed ja teismelised, kes armastavad muusikat.See on populaarne poisid ja tüdrukud igas vanuses ja saab kasutada, sünnipäeva kingitused, Jõulud pool soosib, või lihtsalt on lõbus koos sõprade ja perega.Samuti aitab see arendada muusikalisi oskusi ja loovust.

Drum Pad 5
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut