Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Mini Mobiiltelefoni Omanik Desktop Stand Candy Fikseeritud Hoidik Vastupidav Nutitelefon Üks Töö Juhusliku Värvi Omanik

Laos
€0.24 €0.09

Sku:

n207043

Sildid:

Mini Mobiiltelefoni Omanik Desktop Stand Candy Fikseeritud Hoidik Vastupidav Nutitelefon Üks Töö Juhusliku Värvi Omanik

Bullet Punkte: 1.Vastupidav Teenus: PP materjal, mida kasutatakse käesolevas mobiiltelefoni omanik tagab see talub raskeveokite kasutamiseks ja on vastupidav mustuse ja kriimustuste.See on kergesti pestav ja kriimustuskindel, mistõttu hooldus vaevatu puhul pikaajalist kasu.

2.Lihtne Bilansiline: Meie mobiiltelefoni omanik on hõlbus kaasas kanda, tänu oma kerge ja kompaktne disain.See väike ja ruumisäästlik omanik mahub mugavalt taskusse või kotti, mistõttu on ideaalne lahendus inimestele, õues, kes tahavad hoida oma telefoni käeulatuses üldse korda!

3.Vältida Libisemist: Kogemus lihtsust meie mobiiltelefoni omanik mõeldud kindlalt hoidke oma tahvelarvutisse või mobiiltelefoni kohta tasasele esinemised, hoides ära libiseb.Naudi mugav ja muretu igapäevaelu.

4.Ergonoomiline Funktsioone: See mobiiltelefoni omanik on rinnapiimasarnane disain, mis võimaldab teil kohandada nurga telefoni horisontaalselt või vertikaalselt, vastavalt oma eelistustele.See on lihtne kasutada mugav ja praktiline.

5.Laialdaselt Kohaldatav: See mobiiltelefoni omanik on ideaalne partner mis tahes seade, mis on ideaalne käed-vabad mugavuse korteri -, kooli -, kodu -, ja ühiselamu.Oma lihtsa disaini ja sobivust erinevatel juhtudel muuta see suurepärane lisaks mis ühendab hästi tahes decor.

See vastupidav mobiiltelefoni omanik on ideaalne keegi minna!Lihtne-viia disain ja võime panna oma telefoni kindlalt horisontaalselt, see on suurepärane, kooli või mis tahes käed-vaba tegevus.

Kirjeldus:

Kaal: ligikaudu 10 g

Suurus: (ligik.)6*5*4.5 cm/2.36*1.97*1.77 tolli

Materjal: pp

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakkeleht:

Mobiiltelefoni Omanik(Random Värvi)*1

Brändi Nimi Rondaful
Mudeli Number Mobiiltelefoni Hoidik
Laadija No
Tüüp desktop autohoidiku
Ühilduva Brändi Universal
Päritolu Mandri-Hiina
Omadused Kaugjuhtimispult
On Kõlar No

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut