Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Dušš Ülejäänud Pedaali Plastikust Vannituba, Dušš Raseerimine Jalg Abi Grip Omanik Jalatugi Iminapp Samm Home Hotel Vannituba

Laos
€14.65 €8.78

Sku:

n20841

Sildid:

Kirjeldus:

[Segadus-Tasuta eeterlik Õli Pack] See eeterlik õli pacl on ideaalne silmade kasutada, välimine kiht eeterlik Õli Abi Pack takistab eeterlikud õlid lekkimise ja hoiab teid ohutu eeterlik õli plekid.Suurus: 19.5x9cm.

[Mugav ja Korduvkasutatavad] sisemine kiht seda eeterlikku õli pack on valmistatud kõrge kvaliteediga bambusest lapp, pehme ja mugav, mis aitab paremini taluda eeterlikud õlid ja suurendada kasutamise eeterlikud õlid.Korduvkasutatavad ja pingutusteta puhastamiseks.

[Reguleeritav Kummipaela] eeterlik õli abi pack on elastne rihm, mida saab reguleerida, suurus kasutamisel, mis sobib enamiku inimeste jaoks, saab seda kanda lõõgastuda oma silmad ja kohaldada kuum/külm surub, see ei ole lihtne suunata kasutamise ajal.

[Multi-Purpose] Te saate silma õli pakkides, et pakkuda teile suurepärane kiletamine kogemusi, võite seda kasutada ka nagu tavaline uni mask blokeerida valgust ja magama kiiresti.

[Läbimõeldud Kingitus] Meie eeterlik õli pakki saab kasutada läbimõeldud kingitused oma sugulased ja sõbrad käigus perekondlikud koosviibimised, sünnipäevad ja muud tähtsad päevad, et aidata inimestel lõõgastuda ja tunda end mugavalt.

Omadused:

Stiil: Fashion

Suurus: Nagu Näha

Värv: Nagu Näha

SEISUKORD: 100% täiesti Uus ja Kvaliteetne

Pakett Sisaldab:

1* Dušš Ülejäänud Pedaali

Teade:

1.Palun lubage 2-3% vea tõttu käsitsi mõõtmine.

2.Värvid võivad olla erinevad, sest erinevus ekraan, palun mõista.

3.Ainult eespool pakendi sisu kohta on lisatud, muud tooted ei kuulu

Taotlus VANNITUBA
Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut