Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Liimi Eemaldaja Seina Liimi Eemaldaja Puit Turvaline Auto Label Remover Reklaami Kleebise Liimi Eemaldaja Värvitud Välissein

Laos
€12.06 €6.03

Sku:

n215194

Sildid:

Meie liimi eemaldaja seinad puhastab põhjalikumalt kiire levik ja võimalik eemaldada karm liimid.See on mitmekülgne kodu, kontori, auto, ja tööstuslikuks kasutamiseks ja ei kahjusta auto värvi.

Nimi: Liimi eemaldamise cleaner

Võimsus: 30ml, 50ml, 100ml

Nimekiri:

liimi eemaldaja spray*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Tegelikult laguneb viskoos komponendid: Meie liimi eemaldaja spray uhke võimas puhastus võimeid vaja tõhusalt ja põhjalikult eemaldada isegi raskem liimid.

2.Täiustatud Jõudluse: liimi eemaldaja spray on võimas koostis arenenud levik tehnoloogia lahustab liimi mustuse koos sundimatu kergusega, jättes maha puhas ja poleeritud pinnale.

3.Kaitsta Oma Auto Värvi: Ohutu eemaldamine, kleebised, kleebised, liimi -, ja liim mustuse oma sõiduki selle võimsa liimi eemaldaja spray.Naudi taastada oma auto välimust ilma kahjustusi või kriimustusi värvi.

4.Eemalda erinevate liimide: Kõrvaldada raske liimid maha kogu pind käesoleva multifunktsionaalne liimi eemaldaja spray.Ideaalne eemaldamine, õli, tinti, silte ja muud kangekaelne plekke.

5.Mitmeotstarbeline Lahus: Kas sul on kleepuva mustuse klaas -, metall -, puit -, nahk -, põranda -, seina -, ja palju muud, mis meie liimi eemaldaja spray on vastus.Vabaneda püsivad gunk kergust, kas sa oled kodus.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut