Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Anti Vihma Kate Auto Klaas Hüdrofoobne Kate Vedel Keraamiline Spray Auto Lakk Spray Esiklaas Peegli Kate Auto Üksikasjalikult

Laos
€24.43 €12.21

Sku:

n2176

Sildid:

See spray lakk kasutab grafeeni ja keraamiline tehnoloogia moodustavad püsiva kihi pinnal auto värvi.Seda saab vältida oksüdeerumist, kriimustused ja plekid ning taastab läike teie autole.See sobib iga värv ja tüüp metallist, ja on lihtne kohaldada.Lihtsalt spray ja pühi jaoks on läikiv viimistlus.

Kirjeldus:

Nimi: Grafeeni Keraamiline Spray Lakk

Materjal: Naturaalne materjal

Sisu: 500ml

Suurus: Umbes. 20*7*7cm/7.9*2.8*2.8 tolline

Pakett Nimekiri:

1 x Auto Spray Lakk

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhusalt Eemaldada Plekke: See auto lakk spray saab tõhusalt eemaldada plekke ja muid lisandeid, mis muudavad teie auto värvi ilme tuhmi ja määrdunud.See loob ka tolmu-tõend ja rasva-tõend kiht, mis tõrjub vett ja õli, hoides oma auto läikivad ja kaitstud.

2.Tõsta Läige ja Kõvadus: See auto lakk spray kasutab arenenud nanotehnoloogia tungida mikrostruktuur auto värvi, mistõttu on rohkem lihav ja õrn.See parandab ka värvide reproduktsiooni ja kannab vastupanu auto värvi

3.Pikendavad Eluiga Auto Värvi: See auto lakk spray võib moodustada tahke kiht hüdrofoobsed kaitsva kile, mida saab tõhusalt kaitsta oma auto värvi mitmetest välistest teguritest nagu UV-kiirte ja happevihmad.

4.Muudavad Auto Välimuse täiesti Uus: See auto lakk spray aitab teie auto saavutada uue ja särava ilme, et parandada oma sõidu rahulolu.See suurendab ka klassi ja värvi oma auto värvi, säilitades algse ilu ja väärtust oma auto.

5.Kõik-pinnakate Pihusti: See spray saavad hakkama erinevate pindade, nagu auto värvi, metall, klaas, ja rohkem.Samuti aitab teil puhastada ja poola oma mootorratta, jalgratta, paadi, või muu objekti kiiresti ja tõhusalt.

Brändi Nimi vvcesidot
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut