Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

30 Pack Roostevabast Terasest Hapukas Ringi, Soojuse-Vastupidavad Perforeeritud Koogi Kreemi, Ring, Ring, Ring, Küpsetamine, Sõõrik Tööriistad, 5.9 Cm

Laos
€38.51 €21.56

Sku:

n21766

Sildid:

30 Pack Roostevabast Terasest Hapukas Ringi, Soojuse-Vastupidavad Perforeeritud Koogi Kreemi, Ring, Ring, Ring, Küpsetamine, Sõõrik Tööriistad, 5.9 Cm

[Kvaliteetseid Materjale]Perforeeritud Hapukas Rõngad On Valmistatud lisatasu materjali, anti-rooste, korrosiooni, vastupidav, sile pind ja lihtne puhastada.Kõrge kuumakindel, ahi ja ohutu.

[Perforeeritud Disain]Kook Ringi, on olemas ventilatsiooni ava disain ja ventilatsiooni augud on ühtlaselt paigutatud ja ventileeritud ilma lekib.Ja Poorne Hapukas Rõngas on lihtsam vabastada ja puhastada, ahi ja nõudepesumasin ohutu.

[Wide Rakendused], Perforeeritud hapukas sõrmus komplekt sobib loomine, tordid, koogid, mousse ja magustoidud.MITTE AINULT Suurepärane küpsetamiseks, kihilisus ja vormimiseks.See on samuti hea valik käsitsi valmistatud koogid kodus.

[Lihtne Kasutada Ja Puhastada] Rohkem lihtne vabastada ja mugav kasutada.Lihtne puhastus, ahi ja nõudepesumasin ohutu.

Kook Tööriistad Tüüp: Hallitusseened

Tüüp: Kook Vahendid

Funktsioon: Eco-Sõbralik

värv:Hõbedane

Materjal:roostevaba teras

suurus:Läbimõõt 5.9 cm

Pakendi Sisu:

30 x Hapukas Ringi Hallituse

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Materjal Roostevaba Teras
Päritolu Mandri-Hiina
Kook Tööriistad Tüüp Hallitusseened

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut