Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

14Pcs Mängukonsool Kummist Tolmu-Protector Tolmu Pistik PS 5 Antidust Kaas-Mängude Tarvikud Tolmukindel Ühendage Must 87HC

Laos
€6.27 €4.14

Sku:

n21984

Sildid:

Omadused:

OOTDTY

Hoida teie mängu konsool clean see komplekt must kummist tolmu pistikud.Vältida tolmu kogunemine, need katab tagab optimaalse soojuse hajumise ja säilitada sujuvat toimimist sisemised osad.

Valmistatud kõrge kvaliteediga kummist, need vastupidav ja lihtne paigaldada tolmu pistikud pakkuda usaldusväärse kaitse tolmu eest, lemmikloomade karvad ja mustus teie mängu konsool.

Mõeldud mäng konsooli omanikud, nende tolm pistikud on vajalikud tarvikud, et hoida oma konsooli top seisukorras.Sobib casual mängijatele ja harrastajatele ühtmoodi, nad aitavad säilitada puhtust ja funktsionaalsust oma konsooli.

Kasutage neid mitmekülgne tolmu pistikud mingit mängu keskkonda, kas see on teie elutuba, magamistuba, või mängude ruum.Oma klanitud disain sujuvalt ühendab oma seadistuse ja samas tõhusalt vältida tolmu ja prahi sattumist oma konsooli.

Saate oma lemmik mängud ilma muretsemata, puhastamiseks või potentsiaalset kahju, mis on põhjustatud mustus ja tolm.Tõstab oma mängukogemust see oluline aksessuaar.

Tehnilised andmed:

Materjal: Kumm

Suurus: Umbes. 21.1x3.4x2cm/8.31x1.34x0.79in

Pakett Sisaldab:

14pcs Tolmu Pistikud

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Ühilduvad Sony Mudel PS5
USB no
Mudeli Number 87HC4NB908810
Brändi Nimi XINYUANSHUNTONG
Tarvikud Tüüp Tolmu Neto
Ühilduva Mark/Mudel Sony
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut