Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Häid Jõule Koer Riputada Ornament Puidust Kaunistused Jõuludeks Puud Riputada Nööri Pidulik Jõulud Ripats

Laos
€5.68 €2.10

Sku:

n2223

Sildid:

Lisa mõned pidulik cheer oma Jõulupuu nende võluv kilpkonn-teemastatud kaunistused.Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, nad säilitavad oma erksad värvid ja kuju on aasta-aastalt.Nad ei ole mitte ainult ideaalne oma teenetemärgid, kuid samuti muudab suur kingitus.

Kirjeldus:

Materjal: puit

Kaal: ligikaudu 10 G

Toote mõõdud: (ligik.)10*7cm/3.94*2.76 tolli

Pakk nimekiri:

Häid Jõule Riputada Ornament*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Pidulik Rõõmu: Tõsta lust seda Jõulud koos meie häid Jõule koer tapeedid ornament.Koos lumehelbed, Santa hat plakeeritud koer ja muud klassikalisi elemente, see tagab pidulik õhkkond täis rõõmu ja julged.Saada oma käed see rõõm amp üles pidulik kirglikkus.

2.Mugav Paigaldus: Mõeldud peatada köis, meie häid jõule koer peatada ornament on lihtne lisada oma jõulupidu elemente.Armas koer pildi lisab, mänguline touch ja toob pidulik õhkkond oma kodus.Riputada see oma puu, seina või ukse ja nautige puhkus cheer see endaga kaasa toob.

3.Valitud Materjal: Meisterdatud kvaliteetseid puidust, meie Häid Jõule Koer Riputada Ornament funktsioone, selge ja ere, mustrid armas koerad puhkus garb.Meie ülemus trükkimise tehnoloogia tagab, et kujundused on elav ja kauakestev.

4.Multi-Stseen Kohaldata: Kasutades mugav kaarde, meie häid jõule koer peatada ornament vaevata kaunistab jõulupuud, uksed, uste ja akende piduliku elegantsi.Ideaalne wintry Jõulud pooled ja maamees talumaja decor, see on mitmekülgne töö sädemed Yuletide rõõmu.

5.Suurepärane Kingitus Idee: See häid jõule koer peatada ornament on suurepärane võimalus näidata oma armastust oma karvased sõbrad ja tähistada pidulik hooaja.Kasuta seda jõulukingiks silt oma pere või sõpradega, või see peatada, oma puu, et luua hubane ja rõõmus õhkkond.

Elektrooniline no
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut