Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Soowee Lühikesed Lokkis Juuksed Bob Parukad Oranž Cosplay Parukas Bangs Halloween Kostüüm Pool Peakatted Naistele

Laos
€5.09 €4.84

Sku:

n224156

Sildid:

❤️Tehnilised andmed: Kaal umbes 180g/tükk.Pikkus ca 14 cm.

❤️Materjal: kuumuskindel sünteetiline kiud, soft touch -, loodus-läikiv,just nagu inimese juuksed,lokkis laineline mood stiil, naised, daamid, tüdrukud.

❤️Nr Liim: Glueless ükski pits kork,reaalne nagu peanaha top,hingav tõusis net, keskmine osa eel kitkutud, mood otsin ja lihtne kanda minna, ei pea muretsema pits või servad enam.Nr liimi vaja, rohkem heathy ja mugav.

❤️Suurus: Keskmine suurus vaikimisi reguleeritavad rihmad ja elastical sisemine võre, saab reguleerida suurust olema hästi segatud vastavalt ümbermõõt oma peaga.

❤️Korda: Nii palju värve laos(must parukas,määrdunud blond parukas, roheline parukas, roosa parukas, punane parukas, oranž parukas, pruun parukas, hall parukas).sobib kõigile vanusest on tüdrukud.Hobusesaba laiendid suur cosplay, sobitada oma igapäevast dress up, osaleda pulmas, muusika festivalid, ametisse nimetamine, jõulupidu, Halloween kostüüm ja lõbus.

❤️Ravi Nõuanded: Sünteetilised juuksed fiber võib saada sassis pärast korda kulumist.Kui see muutub sassis, palun pese see alt hobusesaba, kasutades laia pintsliga.Soovitame kasutada laia roostevabast terasest harja kamm.

Materjal Hinne kanekalon
Cap Suurus Keskmine Suurus
Tekstuur Lokkis
Saab Permed Jah
Parukad Pikkus Lühike
Brändi Nimi soowee
Tihedus 130%
Funktsioon Igapäevaseks Kasutamiseks
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut