Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Pehme Silikooniga Klaasi Kaabitsaga Mini Pilve Kuju Klaasipuhasti Leibkonna Köök, Vannituba Klaasi Puhastamine Tööriistad Auto Akna Puhasti Harja

Laos
€1.36 €0.68

Sku:

n22431

Sildid:

Omadused:

* Kiire vee eemaldamine: dušš kuivatuskaabitsad kiiresti puhastada ilma jättes vee märgid, tagades kriimustada-vaba pind ja tõhusalt eemaldada kogunenud vesi.Pehme ja sile silikoon tera tagab streak-free, kauakestev puhastus jõudlust minimaalse kriuksuv.

* Lai valik kasutamine: Need kuivatuskaabitsad ei ole ainult suur, dušš uksi, kuid ka ideaalne aken , plaadid, peeglid, ja isegi köök marmor countertops.Nad on mitmekülgsed tööriistad, säilitada puhas ja läikiv pind oma vannituba ja köök, samuti oma auto või kodu aken .

* LIHTNE KASUTADA: 2-pack dušš kuivatuskaabitsad on mõeldud kulumiskindluse ja sujuv kasutamine.Varustatud vastupidav ja ergonoomilised käepidemed, need annavad stabiilse kontrolli võimas puhastus.Nautida mugavust tõhusa vee eemaldamist vähese vaevaga.

* Kvaliteetne ja vastupidav: Meisterdatud kvaliteetseid PP ja TPR materjalist, die-valatud raami nende kuivatuskaabitsad tagab nende vastupidavuse ja pikaealisuse.Nad on keskkonnasõbralik, turvaline ja lõhnatu, tagades, et neil ei roosteta isegi niiskes keskkonnas.

* TÄIUSLIK GARANTII: Me seista kvaliteeti meie kuivatuskaabitsad.Kui sul tekib mingeid küsimusi, palun ärge kartke võtke meiega ühendust remont või asendamine.Me oleme pühendunud pakkuma suurepärast klienditeenindust ning tagab teie rahulolu meie toodete vastu.

Tehnilised andmed:

*Osa Nimetus:Dušš Kuivatuskaabitsad

*Materjal:PP, TPR ja

*Suurus:Mini

*Värv:valge,greem

Pakendi Sisu:

2* Dušš Kuivatuskaabitsad

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

Kasutamine Aken
Käepideme Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut