Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Silikoon Kate Airpods Pro Kõrvaklapid Juhtudel Anti-scratch Kõrvaklapid Kate Anti-drop Eluaseme Airpods Pro Kõrvaklappide

Laos
€0.60 €0.30

Sku:

n22467

Sildid:

Omadused:

*Kerge ja kaasaskantav: Valmistatud silikoonist materjal, antud juhul on kerge, pehme ja mugav.See on mõeldud spetsiaalselt AirPods Pro , pakkudes täiuslik sobib.

*Täielik Kaitse: See paindlik ja põrutuskindel juhul pakub täies ulatuses oma kõrvaklapid, kaitstes neid tolmu, kriimustuste ja välistest mõjudest.

*Laadimise augu konstruktsioon: korpus on mõeldud laadimise auk, mis võimaldab teil laadida oma kõrvaklapid eemaldamata kaitsva katte.

*Rinnapiimasarnane disain: juhul pakub nähtavad ees LED valgus ja saab kergesti avada ja sulgeda käsitsi, pakkudes mugavuse ja funktsionaalsuse.

*Anti-kadunud disain: Varustatud metallist konksud, sel juhul tagab, et teie kõrvaklapid on kindlalt kinnitatud ja kaob oht kaotada neid.Saate teha neid ohutult ja mugavalt, ilma asumist lisaruumi.

Tehnilised andmed:

Osa Nimetus: Kõrvaklapid Juhul

Materjal: Silikoon

Suurus: 70x59x29mm/2.76x2.32x1.14in

Värv: Must, Valge, Tume Sinine, Tume Roheline, Punane, Taevas Sinine(valikuline)

Pakendi Sisu:

1* Peakomplekt protective case

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

Brändi Nimi iHseno
Toote Tüüp Kõrvaklapid Juhtudel
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut