Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Terasest Mutrivõtmete Wrench Set Vastupidav Terasest Mutrivõti 1/2-3/4 Ja 1-Tollise Conduit Raskeveokite Conduit Riistvara Sõidukite Mehaanilised

Laos
€21.27 €10.64

Sku:

n227275

Sildid:

Otsin lihtsat ja praktilist mutrivõti jaoks kontramutter?Meie tugev ja vastupidav conduit töösulg wrench set on saanud teie hõlmatud!Mitmesuguseid rakendusi, see mutrivõti jaoks kontramutter on vahend kõigile, kes soovivad kindlustada oma hoone.Saada tööd teinud õige meie usaldusväärne ja mitmekülgne wrench set.

Tehnilised andmed:

Nimi: Kanal töösulg wrench set

Kolmes suuruses: 1/2inch, 3/4inch ja 1inch

Materjal: Teras

Pakkeleht:

3tk*Conduit töösulg wrench set

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Käsitsemine: See blokeeringu mutrivõti on lihtne ja praktiline, mille konks otsa, et suhtleb pool augud või sooned kohta conduit vars.Saate hõlpsasti reguleerida maksimaalne pööramine käigukanginupp see tööriist, ja see ei tõsta või vananeb aja jooksul.

2.Paranenud Conduit Lockdown: The conduit töösulg wrench set eesmärk on anda lihtne juurdepääs lukustamine või avamine conduit liitmikud populaarne suurused 1/2, 3/4 ja 1, kõrvaldades vaja täiendavaid vahendeid.Hoia oma conduit ohutu ja turvaline pingutusteta conduit töösulg.

3.Pingutusteta Hooldus: See blokeeringu mutrivõti on valmis mis tahes tööd, kas teil on vaja kohandada oma coilover mutrivõti mutrivõti või pinguta muud mutrid ja poldid.See on valmistatud terasest, mis muudab vastupidav ja vastupidav.

4.Tõhus Hoiustamine: Hoida Mutrivõtmed Organiseeritud ja Kergesti Kättesaadavad.Kui lockout mutrivõti on mitmekülgne ja kompaktne tööriist, mille eesmärk on lihtne ladustada igal toolbox või sahtlis.Varustatud kahe sisemise magnetid, iga mutrivõti võimalik hoida kokku puhas hoidmine, säästa väärtuslikku ruumi.

5.Ulatuslik Kasutamine: teras mutrivõti mutrivõti käesoleva töösulg mutrivõti võimaldab reguleerida coil vibratsiooni kergust, mistõttu on ideaalne erinevate rakenduste, sealhulgas tööpingid, sõidukite ja mehaanilised seadmed.

Brändi Nimi PW VAHENDID
DIY Tarvikud Puidutöötlemine
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Pistikupesad

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut