Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Slaid Haamer Lemmikutega Slaid Haamer Manuseid Sisemine CV Telje CV Ühine Kahvel Adapter Laagri Lemmikutega Set Rihmaratas Attachment

Laos
€32.06 €25.65

Sku:

n22804

Sildid:

Otsin usaldusväärne ja vastupidav slaid haamriga laagri lemmikutega kit?Otsida enam kui meie toode, et lukud kindlalt oma telje kokkupanekuks.Koos rull-laagrid liigesed, võib loota, et see vahend on pikaajaline ja tõhus.Täiuslik iga mehhaanik või DIY entusiast.

Kirjeldus:

Toote nimi: CV-Telje Eemaldamise Tööriist

Toote materjal: ülitugevast terasest

Värv: hõbedane

Rakendatav mudelitel: üldised vahendid

Pakkeleht:

Elektriline haamer x1

Adapter x1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Täielik Komplekt Tööriistu: CV-telje eemaldamise vahend sobib kasutamiseks kõigi slaidide haamriga laagri lemmikutega komplektid, sest see on sisemise keermega CV ühine kahvlid ja välise keermestatud slaid haamer rod.Lisada avatud 48mm CV ühine kahvel eemaldamise adapter, paigaldamine ja eemaldamine on imelihtne.

2.Vaevatu CV Ühine Eemaldamine: Lukustus kindlalt peale oma telje assamblee, see vahend hõlbustab kerge eemaldamine ummikus CV liigesed, andes sirge ja isegi tõmmates jõuga.Ohutult ekstrakt võlli assamblee ilma mis tahes kahju eest, tänu selle tõhus disain.

3.Lai Valik Rakendusi: Kasutada seda cv-telje eemaldamise vahend tipptasemel pika teekonna, mis on varustatud 5/8-18 tolli adapterid sujuv kasutamine.Selle multifunktsionaalse libistades haamer käepidemed muid mootoriga seotud ülesandeid, sobib mitmekesine auto mudelid.

4.Lihtne Kasutus: Varustatud rull-laagrid liigesed, see tööriist võimaldab sujuva ja sundimatu-ekstraktsioonprotsessist.Get kiire ja lihtne tulemused töötades üheskoos kahjustamata sõiduki teistele osadele.

5.Vastupidav CV Telje Removal Tool: Kasutades kõrge-tugevus terasest, see tööriist talub kuni raske kasutada ilma painutamine või murda.Kuumtöödeldud ja kroomitud suurepärast kaitset kulumise ja rooste, tagades püsiva lisaks kõigile mehhaanik on tööriistakomplekt.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut