Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Vintage Õie Tutt Peapael Fairy Style Anti-Slip Dekoratiivsed Peapaela Festival Pulmapidu Pea Decor

Laos
€13.16 €9.21

Sku:

n228296

Sildid:

PR Müük Riie Lill Peapaelad Headdress Fairy Style Anti-Slip Dekoratiivsed Peapaela Juuksed DIY Aksessuaar juuksuris PR Müük

Kirjeldus:

Omadused:

Mitmekülgne Vintage Õie Tutt Peapael: See peapael sobib erinevatel juhtudel, sh Hiina Hanfu cosplay kostüümid, festival, pulmapeod, ja DIY juuksuris.See on mitmekülgne tarvik, mida saab kanda mitmel erineval moel, et see sobiks oma unikaalne stiil.

Ilus Flower Pearl Peapaelad Tüdrukud: Need peapaelad on kaunistatud õrna lilled ja pärlid, muutes need kaunis aksessuaar noored tüdrukud.Nad on ideaalne lisades puudutus elegants kõik riided, kas see on eriline või igapäevaseks kandmiseks.

Pehme ja Mugav Riie Lill Peapaelad Headdress: Valmistatud pehme ja mugav riie, see peapael on õrn nahale ja ei tekita ebamugavustunnet.Ilus lill disain lisab puudutus naiselikkust oma välimus, muutes selle täiuslik iga kord.

Fairy Style Anti-Slip Dekoratiivsed Peapael: See peapael on mõeldud viibida kohas, tänu oma anti-slip disain.Muinasjutu stiili lisab veidrad ühendust, et oma välimust, mistõttu on ideaalne pukeutumalla või lisada puudutus võlu, et teie igapäevane stiil.

Roosa/Sinine Lill Pikk Tutt Juukseid Ehted: See juuksed tarvik on ilus võimalus lisada mõned värvi ja tekstuuri juukseid.Pikk tutt disain lisab liikumise ja voolu, kuigi lill aktsente lisada puudutus naiselikkust.See on ideaalne lisades mõned isiksus, et oma juuksed, kas sa lähed välja õhtul või lihtsalt töötab menetlustel.

Kirjeldus:

Materjal: Riie, silmkoeline pearl

Stiil: Vintage

Sugu: Naised

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Pakett Sisaldab:

1 * Peapael

Materjal Puuvilla Segusid
Kohaldatava Stseen Pidu
Kohaldatava Hooaeg Neli Aastaaega
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Funktsioon Kaunistada
Sugu Naised
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut