Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Tabel Maastiku Kalender Desktop Kalendrikuu Õie Teema Creative Desktop Kalender Koos Puidust Põhjaga Laua Kalender Stud

Laos
€12.53 €8.14

Sku:

n232886

Sildid:

Peatada organiseeritud ja stiilne meie väikese laua kalender featuring ilus lilleline teema.Lihtsasti muuta lehekülge, see kompaktne suurus kalender on paljude rakenduste jaoks Uus Aasta, Sünnipäev, Aastapäev, Jõulud, Lihavõtted ja rohkem.Jälgi olulisi kuupäevad kergust!

Kirjeldus:

Toote nimetus: 2024 Laua Kalender

Toote kaal: 250g

Toote suurus: umbes 10.8x17.5x3cm/4.25x6.89x1.18 tolli

Toote materjal: paber

Pakkeleht:

1x 2024 Töölaua Kalender

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Elegantne Disain: Nautida aasta-pikk ekraan peen lille mustreid meie 2024 Laua Kalender.Tutvustada eri lille disain iga kuu, selle kalendri funktsioonid tõusis foolium stantsimine jaoks puudutus luksus.Iga leht näitab oma elegantne maitse ja võimaldab teil on tunne, et muuta hooaega.

2.Kogenud Lisaks: Tõsta oma töö meie 2024 laua kalender.Puidust base uhkustab suurepärase kvaliteediga puit, tagades tugevuse ja vastupidavuse.Seda kasutada kaunistamiseks või lihtsalt muuta, kalender igal ajal praktiline kasutamine.

3.Võtab Vähe Koht: Hoidke oma 2024 Laua Kalender sind kogu aeg tänu oma mugav kaasaskandmiseks.Lihtne-to-pood suurus ja võime korda, see kalender on täiuslik õues kasutamiseks.Selle kompaktne suurus võtab vähe ruumi, mistõttu on lihtne hoida oma kotti või lauasahtlis.

4.Kohaldamisala: Tõsta oma tootlikkust uusi kõrgusi selles 2024 laua kalender.Ideaalne korraldada oma auto, kodu -, kooli-või äri, see boasts laia valikut rakendusi, mis sobivad mingit vajadust.

5.Loominguline Kingitus: Näita oma tänulikkust suunas oma lähedastega koos 2024 Laua Kalender, tabavalt praktiline kingitus, mis hoiab neid korraldatakse.Ideaalne erilistel puhkudel nagu Aasta, sünnipäev, aastapäev, Jõulud või Lihavõtted.Ideaalne perekond, sõbrad ja kolleegid.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut