Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Laua Kalender Enesedistsipliini Punch-Desktop-Kalender, Et Ei Loetelu Leht, Teie Päevane Planeerija Kalender Kontor

Laos
€22.88 €12.81

Sku:

n233418

Sildid:

Laua Kalender enesedistsipliini Punch-Desktop-Kalender, Et Ei Loetelu Leht, Teie Päevane Planeerija Kalender Kontor [Desk Kalendri Planeerimiseks] Töölaua Kalender 2024 , kava smart teie igapäevane töö ja isikliku elu täis 365 päeva.Koos seisab klapp laua kalender käepärast, võid kübeke alla ja kohe selge oma igapäevaseid ülesandeid, et teha elu hästi organiseeritud, see on rohkem praktiline ja professionaalne kui regulaarselt seina kalender.

[Kompaktne Suurus ja Rohkelt Kirjalikult Space]Koos kompaktne suurus , klapp püsti kalender ei võta liiga palju ruumi laual.Iga kalendri lehed, millel on tühi päev ruutu pakub piisavalt kirjutamiseks ruumi.

[Lihtsustatud Kalendri Kujundus & TO-DO Nimekirju] jälgi kõiki kohtumisi, tähtpäevad, sünnipäevad, pühad ja muud tähtsad kuupäevad tõhusamalt.Taga iga lehekülje, TO-DO LIST aitab teil selgelt planeerida oma ajakava, tähtsustada ja parandada oma töö efektiivsust.

[Professionaalne Viimistletud & Kõrge kvaliteediga Paberile ]Twin-traat siduvad hoiab kõik lehed kokku ja keerab seda läbi lihtsalt.Vastupidav paksenenud papp omanik kindlalt rekvisiidid üles laua kalender seisab laual.Ja kasutamise premium paksem ja paber, ilma masendav tint imbumise ja feathering kaudu õhukesest paberist enam, mis annab teile sujuva käekirja kogemus.

[Suur Valik & muretu ]kalender 2024 ei ole ainult kohaldada planeerimise vahend, kuid ka ilus teenetemärgi oma laua taga kodu ja kontori.Kingitus selle kalendri, et aidata saavutada oma eesmärke õppeaastal.

Värv: roheline+valge

Materjal: riie+paber+metallist

Pakendi Sisu:

1X Laua Kalender 2024

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut