Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto Klaas Veekindel Kate Agent Auto Klaas Anti Fog Spray Vihma Tõrjevahendid Spray 100ml Anti Udu Agent Auto Klaasid Auto

Laos
€4.03 €2.01

Sku:

n23539

Sildid:

See Auto Esiklaas puhastusvahend on spetsiaalselt välja töötatud, et parandada sõidu ohutust pakkudes kristall-selge vaatevälja.Selle kerge ja lihtne-to-viia valem muudab ideaalne väljas kasutamiseks, säästes nii aega ja vaeva.

Nimi: Auto Klaasi Spray

Nimekiri:

Anti-fog agent x1

või

Veekindel agent x1

või

Glaseeraine x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Hea Selgust: Meie Veekindel Kate Agent suurendab selgust oma esiklaas kõigis ilmastikutingimustes.Oma anti-fog ja veekindel valem takistab hägusus, parandada sõidu ohutust ja tagab selge vaatevälja ees.

2.Lihtne teha: See auto klaas veekindel kate agent on kerge kaal ja väikesed, nii et sa ei võta seda kõikjal ilma võtavad ruumi autos.See on kaasaskantav ja mugav kasutada, ja see võib kaitsta oma auto klaasi vihma, lume, tolmu ja mustuse eest.

3.Ei ole vaja pesta: hüvasti vaevaline puhastamine meie Auto Glass Veekindel Kate Agent.See on lihtne-to-use toote lihtsustab hooldus teie auto jaoks.Pühkige õrnalt, ilma pesu ja naudi crystal clear tulemusi.

4.Kerge koostis: Meie auto glass veekindel kate agent sisaldab eco-sõbralik valem looduslikud taimsed ekstraktid.See tagab ohutu kaitse inimese keha kahjustamata pinnale peeglite ja klaasi.

5.Laialdaselt kasutamist: Kas sa lähed tööle, reisimine, või nautida väljas maastik, teil on vaja selge vaatevälja ja ümbrus.See toode on laialdaselt kasutada igasuguseid sõidukeid.

Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht Uduvastased esindaja
Väline Testimine Sertifitseerimine CCC
Toote Kaal 100g
Erilised Omadused esiklaas kauakestev vett tõrjuv cleaner

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut