Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Bolt Action Pen Multifunktsionaalne Tahke Messingist Pastapliiats Õpilased, Õpetaja, Juht Advokaat Professor

Laos
€27.18 €13.59

Sku:

n23751

Sildid:

Tutvustame ainulaadset Bolt Action Pliiats, featuring peen kuju ja kvaliteetseid materjale.Pen keha, mis sisaldab võtmehoidja rõngas, see mitmekülgne mänguasi teeb täiuslik ystävänpäivä kingitus.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Bolt Action Pliiats

Toote materjal: Messing

Toote suurus: 13cm | 5.1 aastal

Omadused: Tõmmake polt tüüp, puhast vaske materjal

Kasutamine: Mahalaadimine, andes kingitused, allkirja, joonistada, jne.

Toodete Nimekiri:

1 x Bolt Action Pliiats

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Peen Kujundus: Vastu retro puhas vask kruvi-tüüpi disain, see pliiats on ainulaadne välimus ja peen kuju, täpselt töödeldud keha ja niidid sujuva kirjutamise kogemus.

2.Kaasaskantav ja Mitmekülgne: Võtta see Polt Tegevus Pen iganes sa minna.Selle võtmehoidja rõngas ja võime kinnitada, et seljakotid ja rahakotti, see on sageli käeulatuses.Naudi mugav kirjutamine ja vähendada käsi väsimus on mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks.

3.Kauakestev Kvaliteet: Meisterdatud kvaliteetseid messing, see vastupidav Bolt Action Pen on vastupidav rooste ja deformatsioon, mistõttu on usaldusväärne vahend, kirjutamiseks, mis kestab aastaid.

4.Multi-Funktsionaalne Kirjutamine Tool: Töö kiire märkused ja allkirjad kunsti ja mängida, Poldi Tegevus Pen on must-olla vahend.Selle sile, unikaalne polt tegevus muudab kirjutamine imelihtne, ja selle vastupidav metallist korpus, mis on saadaval erinevaid värve ja materjale, mis lisab oma võlu.

5.Suurepärane Kingitus: Bolt Action Pen sobib kolleegid, pere, sõbrad ja pastapliiats, kollektsiooni, ja on suurepärane kingitus meestele, Jõulud, sõbrapäev, isadepäev, ja Tänuga, üllata oma isa ja poiss-sõber.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut