Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

5 Suurus Merluusi Blender Pintsel, Bambusest Käepidemega Harjad Lai Villa Harjad Akvarell Pintslid Ahju Pesta, Tolmu Puhastus

Laos
€12.76 €6.89

Sku:

n238238

Sildid:

5 Suurus Merluusi Blender Pintsel, Bambusest Käepidemega Harjad Lai Villa Harjad Akvarell Pintslid Ahju Pesta, Tolmu Puhastus

5 Suurustele Merluusi Pintsel: Umbes 4 mm, 5,5 mm, 6mm, 8mm ja 9mm lai, 14mm pikk, erinevad suurused erineva funktsiooni, hea valik, erinevad suurused, täiuslik kohaldamiseks meedia üle suuri alasid, sest pesta, kruntimiseks, liimimine ja rohkem.

Art Paint Merluusi: Need on väga lõbus kasutamiseks akvarell, ka saab kasutada Hiina maali tausta, mis sobib ideaalselt saada salkus mõju servad maali, täiuslik lisaks oma kunstistuudio.

Kvaliteetne Materjal: bush, käepide on tehtud bambusest, vastupidav käepide pakkuda kindlat haarduvust ja suurepärast kontrolli, et bush tegi villa kombinatsioon, pehme ja täiuslik kaitsta oma käsitöö, sobib tööd kunsti ja käsitööd.

Lihtne Kasutamine: harja eemaldab värviline pliiats crumbs kiiresti ja lihtsalt ilma smudging paber.Samuti on lihtne puhtana hoida pehmetoimelise seebi ja veega ja kuivab kiiresti, lihtne puhastada ja kasutada.

Laia Kasutusvõimalust: neid Kasutada nii tolmu või raasuke koristusautod kunsti-käsitöö, täiuslik kohaldamiseks engobe ja glasuurid, et keraamika, suur märgamine lõuend, kasutades vaha emulsiooni, ahju pesta, oriental paberid ja rohkem projekte.

Värv: nagu näha

Materjal: bambus

Pakendi Sisu:

5 x harjad

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut