Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Stand Telefoni Puhul HuaWei Honor Mate10 Lite 7X P9Lite P20 Y7Prime Nova Lite P8 Klapp Nahast Kate Koos Kaardi Pesa 3D Liblikas

Laos
€6.16

Sku:

n2425

Sildid:

Tere tulemast meie Poe~

☆☆☆☆☆

------------------------------------------------- ------------------------------------ Omadused: * 100% täiesti uus ja kvaliteetne.

* Moe disain, lihtne paigaldada ja eemaldada.

* Kaitsta oma mobiili väärtuslik investmentfrom kriimustatud ja vigastatud.Komplekti kuulub: 1 x Telefon Kate(välja arvatud telefoni-ja muud tarvikud).Enne ostmist, see on vajalik selleks, et mõista:

* Me ei ole pilte, mõned tooted.Seega, erinevaid mudeleid mobiiltelefonid on loetletud valikud ja te saate lohistada valikud, et valida kõige sobivam mudel! * See on kõige parem kinnitada, klienditeenindus, kas mudel on õige, enne ostmist, et vältida toote mis ei ole teile sobiv!

* Selleks, et saada õige telefoni mudeli puhul, palun veenduge, et mudel, mille oled valinud, on õige! * Seal on palju tooteid, mida kasutatakse tavaliselt erinevaid mudeleid, mõned ilma sõrmejälje augud, ja mõned sõrmejälgede teket.Kui te ei ole kindel, palun võtke ühendust käsitsi klienditeenindus kinnitust enne ostu!Pildid:

Päritolu Mandri-Hiina
Disain Tavaline
Tüüp Full Coverage
Funktsioon Kaitsta Nullist, tolm, Õli
Omadused Anti-Scratch, Kaardi Tasku
Ühilduva Brändi huawei
Sobib mudelid Näiteks HuaWei MATE10 lite Kate

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut