Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Rindkere Telefon kinnitusnurk Jalgrattasport Sõudmine Kalapüügi vabaõhuspordi Telefon Rinnus Mount Telefoni Omanik videosalvestus Uus

Laos
€4.79 €2.78

Sku:

n243627

Sildid:

2023 Rinnus Telefon Kinnitusnurk Jalgrattasport Sõudmine Kalapüügi Vabaõhuspordi Telefon Rinnus Mount Telefoni Omanik Videosalvestus Uus

Toote nimetus: telefon rinnus mount

Toode värv: Nagu on näidatud joonisel

Toote materjal: ABS

toote omadused:

1. Vastupidav ja tugev: Meie spordi telefoni hoidja on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, tagades pikaajalise vastupidavuse ja kestvuse.

Multi funktsionaalne disain: Selle telefoni omanik saab ühendada oma keha, ja me oleme varustatud vest ja mitmesugused tarvikud, nii et saate salvestada ilusaid hetki teistega jalgrattasõidu ajal ja mängib.

Safe grip: bracket on safe grip mehhanism, mis saab hoidke telefoni paigal, isegi ajal kõige intensiivsema väljaõppe.

Mugav paigutus: disain telefoni omanik on koht, telefon mugav asukoht, nii et saate kergesti seda kasutada treeningu ajal.

Universaalne ühilduvus: Meie telefon seista ühildub enamiku nutitelefonid, sest see saab tõmmatud, nii et sa ei pea muretsema oma inapplicability.See on ideaalne lahendus aktiivseid inimesi, kes tahavad hoida oma seadmed, nende kõrval treeningu ajal.

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame , eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus, võite julgelt ühendust mewe annab teile mõned soovitus, kuid see on teie jaoks viide ainult.

Saadetis sisaldab:

1 seadke telefon rinnus mount

Tänan tähelepanu eest, Me tagada meie toodete kvaliteeti.me olema valmis vastus sulle ASAP.

Päritolu Mandri-Hiina
Laadija No
Brändi Nimi BMAD
Omadused Nr Omadused
On Kõlar No

1 Selle toote arvustused

  • Ostja
    2024-01-10

    Tõhus ja hea

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut