Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto GPS Päikesevarju Kate GPS Ekraani Päikese Vari Visiir Kapuuts Auto Armatuurlaua Kesk-Anti-Glare GPS Navigation Navigator Ekraan

Laos
€15.72 €5.82

Sku:

n24617

Sildid:

Auto GPS Päikesevarju Kate GPS Ekraani Päikese Vari Visiir Kapuuts Auto Armatuurlaua Kesk-Anti-Glare GPS Navigation Navigator Ekraan

Bullet Punkte: 1.Toodete Trahvi Kvaliteet: Valmistatud kvaliteetsest ABS materjalist, see nokats on vastupidav ja kulumiskindel, mis kaitseb sinu GPS navigaator alates pimestavad ja soojust.

2.Mugav Paigaldus: Võite panna see nokats oma GPS navigaator ilma mis tahes seadmeid.Kasutada tuleb ainult tugev kahepoolne teip lõpetab töö.Kui ei ole vaja, siis võib hõlpsasti kiiresti kustutada.

3.Praktiline Disain: See päikesevarju saab ideaalselt wrap navigator, et vältida tolmu ja päikesepaiste eest, ja see on laiendatav disain, mis võib salvestada auto siseruumi.

4.Erinevaid Rakendusi: Kas te juhtida autot, sõidukid, veoautod või RVs, see nokats mahub oma GPS navigaator ja kaitsta seda peegeldust ja arutelu.See on lihtne paigaldada ja eemaldada, ja see ei blokeeriks teie arvates.

5.Sobib Ohutu Sõidu: See nokats on kavandatud, et aidata teil näha ekraanil selgelt ja ohutult sõita.See võib vähendada peegeldust ja peegeldust ekraanilt, mis takistab pimestavad, mis mõjutavad nägemist.

Nimi: Car GPS Navigaator päikesesirm

Materjal: ABS

Suurus:

Normaalne suurus on umbes 16.7x8cm/6.57x3.14inches

Venitatud suurus on umbes 26x8cm/10.23x3.14inches

Pakkeleht:

1*Auto GPS Navigaator päikesesirm

Märkus:

Palun võtke vastu, et seal on värvi erinevus on tekkinud toote valgusefekte ja pildistamise nurk.

Toote suurus on lubatud hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1.me saadetud esemed jooksul 2-5 päeva jooksul pärast makse on kinnitatud platvorm(tööpäeva,mitte puhkus hooaega).

2.saadetise Hiina Posti Tähitud lennuposti vähem kui 2 kg kaupade 15-25 tööpäeva jooksul , kui teil on vaja objekti kiiresti ,valige palun kaubanduslik express shipping.

3.kui teil saada punkte, mida tellida,palun kontrollige seda hoolikalt, et 24 tunni jooksul.

4.kui sa ei saa punkte, kui toimeta aeg läheb üle , ärge muretsege , te võite tulla native post office vaadata seda, või võtke meiega ühendust esiteks , me aitame teil lahendada seda .

1. Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele, et suudame.

2. Me hüvitame teile, kui te tagasi kirjed 7 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostjale raha tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

3. Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordimaksu

4. Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

1. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.

2. Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

3. Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.

4. Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Päritolu Mandri-Hiina
Tugi Dropshipping

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut