Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Näole Näo-Ice, Compression, Massaaž Rull Väike Jää Haamri Kuju Naha Hooldus Vahend Ärireis Ühiselamu Kodus, Reisil

Laos
€14.91 €10.43

Sku:

n24641

Sildid:

Nägu Jää Aplikaator on käepärane tööriist, mis aitab teil tunda end rohkem uuendatakse ja kindla peale pikka päeva.See jahutab ja rahustab nahka, muutes selle rohkem õrn ja särav.See annab teile rohkem läbipaistev ja isegi jume.Ergonoomiline disain sobib erinevate näo kuju ja osad, mis võimaldab teil massaaži oma otsaesine, põsed, lõug ja silmad kergust.

Kirjeldus:

Materjal: ABS+ alumiinium

Kaal(umbes): 105g/80g

Suurus(umbes): 5*5*6cm/1.97*1.97*2.36 tolli; 5*5*9.2 cm/1.97*1.97*3.62 tolline

Pakkeleht:

1tk*Näo Jää Aplikaator

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Värskenda Oma Nahale: rolling jää nägu rull üle oma silmad ja nägu, saate rahustab nahka, vähendab tursed, ja tunda rohkem uuendatakse ja kindel.See on nagu mini-spa kodus.

2.Naudi Siledam Nahk: jää nägu rull on lihtne ja tõhus vahend, et vältida pooride ummistumist ja vähendada õli sekretsiooni.See libiseb üle oma näo ja muudab teie naha siledamaks.

3.Firma Nahale: rolling jää nägu rull oma nägu, võite parandada naha kuivust, suurendab naha elastsust ja muuta nahk rohkem pehme ja õrn.

4.Hõõguval ja Tõrgeteta: jahutamisel ja rahustav nahka, Jää Nägu Roller vähendab punetust.See muudab teie naha rohkem isegi ja ergastab naha toon.Sa saad hõõguv ja sile jume.

5.Väike Jää Haamri Kuju: See jää nägu rull funktsioone väike jää haamri kuju, mis annab sulle jäine massaaž kogemusi oma nägu.See võib rahulik meeleolu ja värskenda oma nahka selle peen töö.Samuti on kohandatavad erinevate näo kuju ja osad.

Materjal Metallist
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut