Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

6 Värvi Markeri Set Armas Pliiatsid Värvi Markereid Topelt Otsad Pastell Kawaii Statsionaarne Koolitarbed

Laos
€14.69 €7.34

Sku:

n25338

Sildid:

Meie kalle highlighters kooli on must-have!Kahe värvi pliiats, saad sujuva kirjutamise kogemus kauem.Plus, kahjutu pen keha on ohutu inimesele.

Kirjeldus:

Spetsifikatsioonid: 3 tk/kast

Toote suurus: Üks suurus 13.5*2,5 cm/5.31*0.98 tolli

Shell materjal: PP

Pliiatsi ots: 5mm koonilised nippi

Toote kaal: 110g/box

Värv: sinine-roheline, roosa-lilla

Pakk Nimekiri:

Topelt lõpus markeri pliiatsid*3 tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Kaks Värvi Pliiats: Koos kahe otsaga markeri pliiatsid, saate vaevata vahetada kaks eredad värvid, et võtta põhjalik ja värvikas märgib, et rahuldada iga kord, või pea.Tee oma märkmete tegemine tõhusamaks ja loominguline.

2.Eksklusiivne Omadus: selle anti-kuivatamise tehnoloogia, need markeri pliiatsid on spetsiaalne tinti, mis jääb niiske ja tõrgeteta isegi siis kui kork on jäetud välja pika aja jooksul, tagades järjepideva kirjutamise kogemus.

3.Tõhustatud Mugavus: Koos kallakul pen keha ja stiilne värve, meie topelt lõpus markeri pliiatsid on meisterdatud jaoks oma maksimaalse mugavuse.Lihtne haare ja sile kirjutada, need pliiatsid pakkuda elav ja mõnus märkus-võttes kogemus.Teha oma igapäevast kirjutamisel rohkem stiilne ja mugav.

4.Mitmeotstarbeline Kasutamine: Need topelt lõpus markeri pliiatsid pakkuda kahe joone laius, 1 lõpus mille juhtis pea märgis põhipunktid ja joonis 1 mm õhuke read.Teine ots funktsioone 5mm kant pea kirjutamine ja andmed.Kasutada neid paindlikult, et kõige paremini neist.

5.Lõhnatu Tint: topelt lõpus markeri pliiatsid kasutamiseks tindi, mis ei lõhna, nii et saate neid kasutada enesekindlalt.Nad on ka ohutud inimese keha, tehes neile ohutu ja keskkonnasõbralik.

Mudeli Number Topelt Lõpus Markeri Pliiatsid
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut