Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

3tk Torustiku Paigaldamise Saver,Sobib 1/2Inch Muutuva Kiirusega elektritrell,1-1/2Inch,2Inch,3Inch Bitti PVC Toru Eemaldab Tööriista Komplekt Vastupidav

Laos
€40.40 €32.72

Sku:

n253746

Sildid:

Tere Tulemast Minu Poodi

[Pakendi Sisu]Te saate 3tk torustiku paigaldamise saver eemaldamist SCH 40 alates hub ja sobivate 1/2-tolline muudetava kiiruse harjutused.Seda saab kergesti lõigata erinevaid plasttorud, nagu ABS, PVC ja DWV torud.

Valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, tugev ja vastupidav, ei ole lihtne murda või painutada.Saate kasutada seda usaldust.

Kasutades meie toru reamer tool, sul ei ole vaja asendada kogu toru, lihtsalt lõigatud osa sees, säästa kulusid kallis asendamine komplektid, säästa oma aega, teha oma tööd hästi, praktilist tööriista kasutada.

Lihtne kasutada, siis tuleb lihtsalt paigaldada PVC pesa protector elektriline puurida, siis installige see toru, sisse electric drill kiirus, see töötab suurepäraselt, mitte ainult ei säästa aega, vaid ka säästa oma raha.

Värv: Hõbedane

Materjal: metall

Pakendi Sisu:

3tk torustiku paigaldamise Saver

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Brändi Nimi FGHGF
DIY Tarvikud Puidutöötlemine
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Center Drill Bit

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut