Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Fuzzy Rool Katta, Auto Kaunistamiseks Universaalne Anti Slip Luksus Karvased Sisemine Rõngas, Moe -, Plüüš-Rooli Kate

Laos
€27.34 €13.67

Sku:

n2549

Sildid:

Meie väga liitmiku kaas on loodud, et parandada meeleolu autos.Õrn ja mugavalt tunda annab mõnus puudutada oma sõidu.Meie anti-slip kumm tagab parema haarde ratas, andes rohkem kontrolli.See katab teeb täiuslik kingitus sõbrale, kes just ostnud uue auto.

Toote nimetus: steering wheel cover

Toote materjal-plüüš

Toote kaal: ca 600 g/21oz

Toote mõõdud: läbimõõt umbes 38CM (14.96 tolli)

Soe meeldetuletus: Toote mõõtmed/pildid on kõik mõõdetud ja on võetud käsitsi.Palun anna mulle andeks, sest väikesed kõrvalekalded.

nimekiri:

kohev rooli kate*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav Käepide: Koos pesitsenud ehitusest ja turvaline sobi, meie kohev rooli kate tagab suurepärase haarde, mis takistab libisemise ja lükanduksed ohutu sõidu.

2.Peen Õmblemine: Näidata oma stiili meie kohev rooli kate.Peen õmblemine ja lihtne, värvid luua unikaalne kaebuse, parandades õhkkond.

3.Pehme ja Hubane: Kogemused mugav sõita meie sooja palus rooli kate.Hüvasti külma kätte talvel, mitte kleepuv suvel, ja puudub lõhn.

4.Anti-Slip Materjal: Valmistatud kummist materjal, see kohev rooli kate on kulumiskindel ja cold-vastupidavad.See sobib kindlalt ja docilely oma rooli.

5.Kena Kingitus: Täiuslik Kingitus IdeaIt muudab oma juhtimiskogemus, andes oma rooli uue hubane ja stiilne välimus, tagades mugavuse.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut