Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Jõulu Laudlina Bell Stiilis Venitada Jõulud Tooli Kaitsja Katab Laua Kate Pestav Eemaldatav Jõulud Istme Slipcover

Laos
€31.28 €15.63

Sku:

n2596

Sildid:

Lisada puudutus elegants oma Jõulud õhtusöök meie pidulik laudlina.Pehme, sile tekstuur ja õrn tunne avaldab muljet oma külalistele.Ära muretse, mahla plekid või muud reostust, selle laudlina hoiab oma laua otsin täiuslik.Paari meie Jõulud istmekatted täieliku ilme.

Kirjeldus:

Omadused:

3D digitaalne printimine muster, hea elastsus

suurus:

Tooli kate: 38*60cm/14.96*23.62 tolli (vt suurustabelit andmed)

Laudlina: 140*140cm/55.12*55.12 cm; 140*180cm/55.12*70.87 cm; 150*210cm/59.06*82.68 tolli

Materjal: polüester/harjatud trikookangast

On olemas: universal

Nimekiri:

1*jõulud istmekatted

VÕI

1*jõulu laudlina

Vaata rohkem toote detailid

1.Muuta oma dining room decor: meie Jõulud istmekatted, mis funktsioon trendikas Jõulud kellad print.Nagu kellad peal, bask pidulik vibes ja tõsta ilme söögituba ruumi oma stiilne ja elegantne disain.

2.Plekk Kaitse: kaitsta teie toolid on saadud õli, kohvi ja mahla plekid meie Jõulud istmekatted.Täiuslik lisaks oma töölaua Jõulu laudlina, need katted on hea abimees kiusame tasuta peol.

3.Pidulik Välimus: hea tooli kate algab heast laudlina.Meie Jõulud istmekatted lisab pidulik välimus teie söögituba, luua peen elu teile ja teie külalistele.Sobib iga laudlina ja tuua rõõmsa Uue Aasta atmosfääri oma partei.

4.Õrna Tunda: on Valmistatud väga elastne polüester materjalist, mis on pehme, sile ja lekkekindlad, ja topelt-ühepoolne harjatud kootud kangast laudlina, mis on paks ja soe, oma mööbel jääb ohutu, luues samas pidulik ja hubane õhkkond.

5.Lai Rakendus Vahemik: Kleit üles oma toolid puhkus stiil koos meie väga elastne Jõulud istmekatted.Meisterdatud kõrge kvaliteediga kangast, need veniv katted on ideaalne toolid erineva suuruse ja kujuga.

Stiil Modern Stiil
Mudeli Number laudlina
Kasutamine Pulmad
Materjal Silk
Funktsioon veekindel
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut