Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2X SDR-Vastuvõtja V3 Pro Rtl2832 Rtl2832u R820T2 SDR RTL Jaoks 100Khz-1.7 Ghz UHF-VHF HF AM FM

Laos
€64.37 €48.92

Sku:

n26035

Sildid:

1. Naudi Ultra clean raadio stereo heli MP3-mängija; Super LNA (low noise amplifier), Ultra madalam hääl ja super tugeva signaali saanud.

2. Väga väike, täiuslik riist nutitelefoni,tahvelarvutisse, et kasutada seda reisi,Matka piknik või ham raadio.parem kasutada seda koos meie kantavate Maapealse antenni või Kaasaskantav Miniwhip antenn.

3. Lihtne saada HF signaalid (bändid allpool 25Mhz) lihtne lisaantenni nagu pikk traat antenni, loop antenn, isegi ühe väljas teleskoop antenn, see võib saada HF signaalid (allpool 25Mhz) väga hästi põhineb suurepärase sisseehitatud võimendi .Muide, seda võimsam antenn on koos kasutamiseks, suurepärane jõudlus see näitab.

4. Ainult ÜKS Integreated SMA konnektor nii HF 0.5 Mz-25Mhz ja 25Mhz -1.8 Ghz, ei ole vaja vahetada kaks SMA sisend(alla 25Mhz või kuni 25Mhz).Inimesed tavaliselt unustage, et lüliti SMA-pistikud, kui kasutada otsene proovide mode saada HF signaale.See V3 Pro kasutada ainult üks SMA pistikud sisendi ja see tuleb vahetada shorwave ja pikad lained signaale sisseehitatud filter Automaatselt.

5. Väike energiatarve ainult; Kasutada võimu kõrge tõhus dirigent

Tüüp: RTL SDR tarkvara määratletud raadio

See vastuvõtja on sisse-ehitatud 1 ppm temperatuuri kompensatsioon kristall [TCXO].Tee sagedus on stabiilne ja täpne.Nullilähedane temperatuur drift [initial kõrvalekalle 2 ppm, temperatuur triiv 1 ppm], suurendab sisemise kiibi soojuse hajumise, mistõttu töö stabiilsemaks.Kasutades uusimaid RTL2832U+R820T2 programmi [R820T2 tuuner on veidi parema tundlikkusega kui R820T, madalam müra korrusel, ja kõrgem signaal-müra suhe.See võib töötada rohkem stabiilselt sagedustel umbes 1,5 GHz. ], Kasutades Q kanali RTL2832U suurendada otsene proovide vastuvõtu sagedus 100KHz-24MHz.Saavutada täielikku valikut vastuvõtu 100KHz-1.7 GHz.Toetab XP, Win7, Win8, Win10, MAC, Android ja muud süsteemid.

värv:Kuldne

Materjal:metall

Pakendi Sisu:

2 x RTL SDR vastuvõtja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Brändi Nimi BINGJU
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut