Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kass Märg Kohtleb Dispenser Lusikas Kass Kohtleb Kulp Pikk Käepide Kaasaskantav kassitoit Loobuda Lusikas Kasside toitmine Lusikas Tarvikud

Laos
€6.41 €3.21

Sku:

n260393

Sildid:

Bulle t Punktid:

1. Täpsem Mugavuse Funktsioon: Mõistliku võimsuse disain meie Kassi Toit Lusikaga on lihtne pigistada kassi ribadeks arvesse lusikas, pakkuda täiuslik osa oma lemmikloomad mugavuse ja hügieeni.

2. Multifunktsionaalne Investor: Kasutage seda kassi toitu lusikaga nagu kass riba kühvel pigistada välja kassi ribadeks, või nagu lemmiklooma söötmise lusikas, et teenida oma karvased sõbrad; ohutu ja õrn, paks ja ümmargune tunne.

3. Vaikne Kass Toidu Dispenser: kärpima räpane toitmise korda meie uuenduslik lusikas!Lihtsalt vajuta nuppu oma pöidla ja lükake aeglaselt edasi loobuda kassitoit.See mugav tool on tööjõu kokkuhoid ja hoiab ära jäätmete, tagades teie kasside sõber saab täiuslik osa, igal ajal.

4. Vaevata Kühvel: Käesoleva praktilise Kassi Toitu Lusikaga aitab teil kühvel välja iga hammustada toidu kergust, muutes mealtime pingutusteta teile ja teie karvane sõber.Selle disain sobib ideaalselt pet purgid, mis võimaldab tõhusat ja praktilist toitmise ajal vältida raiskamist.Saada oma raha on väärt seda peavad-on vahend kassi omanikud.

5. Lõhnatu Ladustamine: Kasutage silikooni üleval hoida suletud konserve ja vältida lõhn, kui konserve ei ole valmis.Hoia toitu, ilma et raisata seda ja turvaline kindlalt koos pandla.

De scription :

I n t roducing mugav, multifunktsionaalne kass riba lusikas!Meie lusikas kergesti lusikatäit läbi toidu lemmiklooma purgid, põhjustamata jäätmed.Kasutada silikooni top lisatud vastupidavus ja hügieen.Tee söötmise ajal imelihtne see uuenduslik investor.

Specificat ioonid : 1. Nimi: Kass Toit Lusikas

2. Materjal: PP

3. Toote suurus: umbes 19.4x7x2.1cm/7.64x2.76x0.83 cm

4. Kaal: 31g

Pa ckage Nimekiri:

Kass Toidu-Lusikas *1

Märkus s :

1. Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, värvi kirje ja, et pildil võib olla nüanss.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Kellaaja Seadistus Jah
Maksimaalne Võimsus 400g
Vee Dispenser Jah
Toite Allikas Aku
Tugi Dropshipping / Hulgimüük
Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp kassid
Materjali Tüüp pp
On Nutikas Seade no
Min Väljund 200g

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut