Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Ujuvad Teenetemärkide Tank Vaik Akvaariumi Lionfish Kuma Pimedas Kaunistused Kaasaskantav Kala Kaunistused Koju Ujuv

Laos
€8.11 €4.06

Sku:

n261121

Sildid:

Suurendada oma akvaariumi meie peen Akvaariumis Ujuvad Kaunistused.Featuring peente detailidega, see ei ole lihtne saada rikutud või deformeeruda.Need kaunistused tuua palju lõbusam oma elu, mis võimaldab teil luua ilus stseeni kord.Täiuslik puhkus või iga kord.

Kirjeldus:

Nimi: Ujuv Kala Tank Teenetemärgid

Materjal: silikoon

Suurused: pikkus: (cm.)11.5 cm/4.53 cm, kõrgus: (cm.)7,5 cm/2.95 tolli, laius: (ligik.)3cm/1.18 tolli

Värv: Sinine, Pruun, Must, Lilla

Rakendus: kaunistavad akvaariumid

Pakkeleht: 1*Akvaariumis Ujuvad Deco

Vaata rohkem toote detailid

1.Hõõguv Ujuvad Decor: peen üksikasjad ja eredad värvid kala püüda oma tähelepanu, kui hõõguv funktsioon loob mesmerizing glow-in-the-tume mõju, mis lisab lummav õhkkond, et oma akvaariumi.

2.Tugev Dekoratsioonid: Valmistatud kestev vaik, ujuv kala tank kaunistused on vastupidav.Nende karm struktuur hoiab neid uudiseid või painutamata, luues looduslik keskkond oma vee lemmikloomad.

3.Siseruumides Akvaariumi Dekoratsioon: Ideaalne siseruumides decor ühiselamud ja korterid, see toob palju elevust ja lõõgastust, et oma elu.Vaadata kalad ujuvad ümber oma realistliku, värviline keskkond, ja muuta oma töökoha arvesse rõõmus pole.

4.Lai Rakendus: Ujuv kala tank kaunistused on võimalik luua uimastamist stseen oma fotosid, kas soovite jäädvustada ilu veeorganismidele või elegants oma kodu.Neid on lihtne korraldada ja liikuda, ja nad meelitada tähelepanu nende realistlik kuju ja värvid.

5.Võluv Kingitus: Kas see on teie sõbrad, pere, või ise, need ujuvad kala tank kaunistused on suur kingitus, mis ergastab iga akvaariumi.Neile üllatus kohta sünnipäevad, pühad, või iga kord nende värvikas ja realistlik kala kaunistused.

Materjal Silikoon
Vee Kaunistused Tüüp kaunistused
Päritolu Mandri-Hiina
Kaal 30 g
Mudeli Number Akvaariumis Ujuvad Teenetemärgid
Tüüp kalad

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut