Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Üks-Viis Aken Peegel Film Anti UV kuumakindel Temperatuuri Kontroll Peegeldav Isekleepuv Kile Akna Kodu

Laos
€19.31 €10.24

Sku:

n26771

Sildid:

Anti-UV Soojusisolatsioon: Meie akna peegel film ka lõikab 90% soojuse ja 99% UV.By mis kajastavad kõige päikesekiirgus, päikese film tagab mugava temperatuuri oma tuba

Eraelu puutumatuse Kaitse : one-way aknas film ja peegel mõju, et kaitsta teie privaatsust päeva jooksul.Kergem pool, ei ole lihtsalt näha vähem helge pool.Õhtul, kui sisemus on heledam kui väljast, pea meeles, et sulgeda eesriide öösel.

Lihtne kasutada: saab hõlpsasti kohaldada aknas film oma aken, kus on piisavalt vett.Vee-ja väike kaabitsaga või krediitkaardiga, paari minuti jooksul, saate rakendada seda akent film ka (Ärge unustage, et pisar kaitsekile, muidu film langeb maha,

Tööohutuse Materjal : Meie akna kile on valmistatud PET-materjali, see on materjal, mis sobib paljudele siledad pinnad, nagu akna -, plasti -, metalli pind jne.

Hea jõudluse: Suurepärane soojusisolatsioon, anti-scratch kihi pinnal, talub hõõrdumist, ei fade veel; samal ajal kerge läbikumavust on väga hea, sobiv maja akna tint, olemas büroo -, äri -, restorani -, kooli -, kodu, auto, jne.

värv: nagu näha

Materjal: PET

Suurus: 40x400cm/40x200cm

Pakendi Sisu:

1 x Aken Peegel Film

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Isekleepuvad
Materjal PVC

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut