Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto Esitulede Lakk Spray Vedelik Spray Auto Kerge Cleaner Polisher UV-kindel Ja Tõhus Esitulede Lakk Spray Auto

Laos
€13.20 €6.60

Sku:

n27923

Sildid:

Taasta oma auto esituled oma algse selguse selles esitulede lakk spray.See loob kaitsva barjääri, mis takistab oksüdeerumist ja kollasus.See on ka väike ja kaasaskantav, nii et saate seda kasutada igal ajal.

Kirjeldus:

Toote nimi: Vilkur Spray Lakk

Toote Materjal: Vedelik

Toote kaal: ca 120 g

Toote suurus: umbes 3,5 * 3.5 * 25CM (1.37 * 1.37 * 9.84 tolli)

Pakkeleht:

Esitulede Lakk Spray * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Parem Nähtavus ja Vähem Pimestavad: See vilkur katte saab taastada selgus, et oma pesuseade, määrates pilves läätsed.Kuna see, sinu nähtavus on paranenud ja peegeldust vähendada, muutes oma öise sõidu ohutumaks ja nauditavamaks.See esitulede kate on lihtne ja odav viis fix kollasus ja hämardamine esituled.

2.Lihtne Kohaldada: selle esitulede lakk spray, saate kiiresti määrata kriimustuste ja suurendada valgusvoogu oma auto.See on lihtne ja mugav kasutada, andes sulle märgatavaid tulemusi.Teil on võimalik säästa raha ja aega, kasutades käesoleva esitulede lakk spray asemel, et osta uued esituled või rentides spetsialistid.

3.Kaitseb Neid Ilmastiku: Pikendada elu oma esituled koos Esitulede Lakk, spray, mis loob kaitsva barjääri vastu vihma, ilm ja päikesepaiste erosiooni.Samuti eemaldab tolmu ja mustuse eest ning hoiab oma pesuseade vananemine, pleegib ja lõhenemist.

4.pikaajaline UV kaitse: See esitulede lakk spray võib oluliselt parandada oma nähtavust ja ohutust teedel, taastades välimus oma sõiduki tuled.Seda saab eemaldada haze, koltunud ja udune oksüdatsiooni kohta esitulede klaasid ja pakkuda teile kauakestva UV-kaitse.

5.Kaasaskantav Suurus: Seda saab teha mis tahes kohas, kui sa paned selle oma kotti.Auto Esitulede Lakk Spray saab teha ümber maja, et koolis või reisi, sest see on kaasaskantav ja kerge piisavalt, et pidada lihtsalt käes.

Mudeli Nimetus Esitulede Lakk Spray
Erilised Omadused Spray Lakk
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 120g

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut