Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kass Scratcher Lounge 3 in 1 Ring Kass Turntable Scratcher Juhatuse Suur Lai Kaasaegne Diivanvoodi, mille Kass Teaser Võlukepp

Laos
€12.25 €7.96

Sku:

n283720

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Kaardus Mugavus: oma kaardus disain, meie Kass Scratcher Lounge annab hea selg toetust, et teie kasside sõber.Kui nad käppyrässä mugavate kriimustada matt, nad tunnevad end rohkem turvalise ja pingevaba, vähendada stressi oma selja ja kaela.

2.Seista Kulumine: Meisterdatud suure tihedusega lainepapist, et on paks, vastupidav ja mitte lihtsalt deformeerunud, see kass scratcher lounge funktsioonide täpne kaabits paigutuse.Teie kasside sõber on rohkem kriimustada rahulolu ja hubane mark lounge.

3.Mitu Ülesannet: Anda oma kasside sõber multifunktsionaalne kasutada meie Kriimustada Lounge ja Kass Karussell.Teie kass saab nautida puhkavad, mängivad ja kriimustada selle ohutu papp mänguasi.

4.Mööbel Kaitse: hüvasti hävitanud vaibad, kardinad ja mööbel meie kriimustuskindel kass scratcher lounge.Rahuldada oma kasside sõbra kriimustada tung, kaitstes oma kodu.Osta nüüd ja säästa kulukas mööbli remont.

5.Laialdaselt: Lase oma kassi anduma rohkem tundi kriimustada, vedeleb, ja mängib seda avar ja vastupidav lainepapist lounge.Koos pindade pindala 405x405x70mm ja piisavalt tugev, et hoida kuni 13 naela, see on suurepärane kõik tõugu kassid.

Valmistatud paks ja vastupidavast materjalist, see 405x405x70mm kass scratcher ka aitab vähendada riski kahjustada vaibad, kardinad ja mööbel.

Tehnilised andmed:

Nimi: Kass Scratcher Papp

Toote mõõdud: (ligik.)40*40*7cm/15.75*15.75*2.76 tolli

Pakkeleht:

kass turntable voodi*1

scratcher juhatuse*1

kass teaser wand*1

Materjal nailon
Nr. Määramistasandite Ühekihiline
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Tüüp Kass villa

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut