Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2L Kaasaskantav torch set külmutusseadmete hooldus vahend, kliimaseade vask toru keevituspõletiga hapniku põleti gaasi keevitus equipme

Laos
€66.42

Sku:

n284959

Sildid:

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

(1) Uuesti süüdata pärast ohutuse kontroll

Enne kasutamist lõikamine tõrvik, süüde tulemuslikkuse tuleb kontrollida.Kontrolli meetod, et määrata hapniku voolik hapniku liides.Pärast sisselülitamist hapniku, esmalt sisse lülitada atsetüleeni reguleerimine käsiratta, siis pööra hapniku reguleerimine käsiratta, ja seejärel vajutage sõrm atsetüleeni-liides.Kui teil on tunne, äraveo, see tähendab, et vaakum jõudlus on normaalne.Kui vaakum ei ole teostatud, isegi kui hapnik voolab tagasi atsetüleeni ühine, see tähendab, et vaakum jõudlus on ebanormaalne ja tuleb parandada, muidu on rangelt keelatud.

Kui vaakum jõudlus on normaalne, kas on lekkeid.Kontrolli meetod on järgmine: ühendage atsetüleeni voolik atsetüleeni ühine, torka keevituspõletiga puhta vee paak, või kohaldada seebiveega iga liigendi keevituspõletiga, gaasi ventiil, jne., ja seejärel lülitage reguleerimine käsiratta saata hapniku ja atsetüleeni.Gaasi, kui koht on kitsas, mullid on leitud.

(2) Süüde

Möödud üle kontrolli, tõrvik saab süttida.Seal on kaks meetodit süüde: esmalt sisse lülitada atsetüleeni ja esimene omakorda hapniku.Et tagada ohutus, see on parim, et lülitada sisse atsetüleeni esimene, pööra hapniku kohe pärast süüte-ja reguleerige leegi.

Kui suure võimsusega lõikamine tõrvik süüdatakse, hõõrdumisel igniter või muud spetsiaalsed süüde tuleks seadet kasutada.

Hapnikuga:

1. Ühendage suur hapniku silinder (hapniku allikas) ja väike hapniku silindri originaal hapniku sild selle toote, ja pingutage mutter;

2. Esimene väljalülitamine madala rõhu kinnitatav väikeste hapniku silinder, ja seejärel lülitage kõrge rõhu lüliti väike hapniku silindri.

3. Aeglaselt sisse lülitada lüliti suur hapniku silindri.Kui õhk on puhutud, traat teeb kerget heli.Kui heli kaob, näitab see, et rõhk kaks pudelit on tasakaalus ning hapniku on täis.

4. Välja lülitada, lülitub suurte hapniku silindri ja väike hapniku silindri ja madalam hapniku sild;

Märkus: rõhk hapniku allikas ei tohi olla suurem kui töörõhk on väike hapniku silinder; pärast hingata hapniku, temperatuuri väikeste hapniku silinder tõuseb veidi, mis on normaalne füüsikaline nähtus!

Viis, silinder gaasi:

Butaan gaasi õhetus meetod: Pärast loksutada butaan gaasi balloon vertikaalselt paigaldage butaan gaasi sissepritse port, osuti näitab, et butaan gaasi balloon saab otse valitud arvesse butaan gaasi balloon pärast õhetus;

Märkus: silinder, kasutatakse esimest korda.Sest seal on õhk pudelis, pärast läbipesu gaasi, pane gaasi pudel püsti, keera lüliti vabastada sise -, õhu -, ja seejärel loputage gaasi!

Ettevaatust:

1. Käitaja peab olema keevitaja töötamise tunnistus, mille riiklik labor department.Dokumentideta operatsiooni on kahjulik mõju eest ja vastutab selle eest!

2. Hapniku balloonid kontrollitakse iga kolme aasta järel, ja gaasiballoonid on kontrollitud kord aastas ja full-time kontrolli üksuse kasutaja asukoht on inspekteerimise eest vastutav;

3. Gaasiballoonid ja hapniku balloone tuleb hoida eemale tulekahju allikatest, vältida kõrge temperatuur, päikesepaiste, ja seda ümbritsev temperatuur ei tohi ületada 50 kraadi Celsiuse järgi; on rangelt keelatud kasutada kõvu esemeid, raskeid esemeid lüüa või vajuta hapniku balloone ja gaasiballoonid, vältida soojuse akumulatsioon, pöörama tähelepanu!

4. Inflatsiooni maht gaasi balloon ei tohi ületada 1/2 koguse gaasi-silinder;

5. Hapniku hapniku silinder ei saa kasutada kuni täielikult.Järelejäänud rõhu 0,5 Mpa tuleb säilitada!

6. Rike hapniku arvesti tuleb remontida ja asendada spetsialistid, ja keegi teine ei saa lahti seda!

7. Gaasiballoonid ja hapniku balloone ei tohi segada teiste gaasidega.Ei saasta õli!

8. Funktsiooni ja tulemuslikkuse keevituspõletiga, kuiv, tulekustuti ja muud sellega seotud peamised osad tuleb hoolikalt kontrollida enne iga kasutamist.

9. Kui te rikute eespool nimetatud määruste, siis vastutab tagajärgede eest!

Märkus: rõhk hapniku allikas ei tohi olla suurem kui töörõhk on väike hapniku silinder; pärast hingata hapniku, temperatuuri väikeste hapniku silinder tõuseb veidi, mis on normaalne füüsikaline nähtus!

Brändi Nimi NoEnName_Null
Tüüp Muud
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut