Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Armas Metallist Karu Küünte Võlu Ehted Kristall Südame Rhinestone Kaunistamiseks Maniküür Tarvikud Küüned Kunsti Stilist Tarvikud

Laos
€4.04 €2.62

Sku:

n28609

Sildid:

Armas Metallist Karu Küünte Võlu Ehted Kristall Südame Rhinestone Kaunistamiseks Maniküür Tarvikud Küüned Kunsti Stilist Tarvikud

Kirjeldus:

nimi; 50 papist kotid särava ja poolläbipaistev küünte lisaseadmed

Materjal: vaik

Suurus: 8/6mm

Spetsifikatsioon: 50tk

Tehnilised andmed:

1. (3D Nail Art): Te saate 50 tükki 3D vaik nail art ehted.Neil on kolm stiilid suured karud ja kuus erinevat värvi.Saad valida erinevaid värve ja stiile need 3D karu küünte võlusid, mis vastavad teie konkreetsetele küünte olukorda.Ideaalne suurus, sest oma küüned, ära muretse, see on liiga väike.

2. (Täiustatud Disain): Kolme stiili 3D-sümbolid on moes designs küünte kaunistamiseks.Teil on vaja ainult neid osta, kui neid saada.

3. (3D Küünte VÕLUSID): Need 3D küünte kunst on tehtud kunstlikest vaikudest materjalid, 3D ja 3D mõju.Nad näevad pilkupüüdev ja ilus oma küüned.Võite kombineerida mõne AB rhinestones või litrid luua võluv nail art teenetemärgid, mis on kerge ja vastupidav, lihtne kohaldada, ei ole kerge kaduma või katki minna, ja võib olla sa pikka aega.

4. (Laialdast kasutamist): saate kehti mitte ainult värvi 3D nail art kaunistamiseks oma küüned, vaid ka külge, mobiiltelefonid, riided, kingad, tabletid, vaik jne.See on väga sobiv, kasutades oma kujutlusvõimet, et luua ilus teenetemärgid.

5. (Mugav kasutada): Need kannavad amuletid on lihtne kohaldada füüsilise või võlts küüned (soovitavalt kasutades võltsitud käeulatuses), ja on suurepärane küünte kaunistamiseks nii professionaalne maniküür ja kodus DIY.

Komplekti Kuulub:

1 * pakk manicurities

Funktsioon 3 Läikiv Värviline Küünte Lisaseadmed Lihtne Kohaldada
Mudeli Number 50LK-SCH, 2022031804
Toote Tüüp Rhinestone & Teenetemärgi, Rhinestone Teenetemärgi
Funktsioon 4 Värv Flash Küünte Rhinestone
Mitu Tükki Üks Ühik, COMBO
Funktsioon 1 Päikest Värvi Muuta Küüned Kerge Ja Vastupidav
Funktsioon 2 Küünte Võlu Teenetemärgi Ei Ole Kerge Kaduma Või Murda
Kogus 10/30/50/75/100tk/kott
Brändi Nimi MAFANAILS
suurus MIXED, 4mm 6mm 8mm, 4mm 6mm 8mm
Kaal 10g
Materjal Akrüül, Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut