Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

3D-Decor -pikkus False Nail Jõulud Stiilis kunstküünte Maniküür Kunst iga Päev Kontoris Rutiinsete Ülesannete

Laos
€5.65 €3.28

Sku:

n29109

Sildid:

NOV99 3D-Decor -pikkus False Nail Jõulud Valge Roosa Bowknot Decor kunstküünte Naiste ja Tüdruk Isiku Tegevuse NOV99

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

Pilkupüüdev Disain: Need -pikkus võlts küüned on kaunistatud särab, lisada veidi sära oma maniküüri.Läikiv viimistlus parandab nende üldine kaebus, muutes need täiuslik valik naistele, kes soovivad glamuurne välimus.

Lihtne Kasutamine: Meie ajakirjandus-küüned on muretu kohaldada, säästes aega ja vaeva.Lihtsalt vajutage neid peale oma loomulikke küüsi kohe ümberkujundamine.Ei ole vaja liimi või professionaalset abi.

3D-Dekoratiivsed Elemendid: Need -pikkus vale küüned funktsioon peen 3D kaunistused, nagu Jõulud-teemastatud kivid ja pärlid.Nad lisavad, pidulik ühendust, et oma küüned, muutes need täiuslik puhkus pidustused ja peod.

Mitmekülgne Kasutamine: Sobib käsi teenetemärgi küünte art, need kunstküüned on ideaalsed naised ja tüdrukud osalevad isikud ja tegevused.Nad võivad olla ka kulunud iga päev kontoris rutiin, lisades puudutus elegants oma üldist välimust.

Jõulud-inspireeritud Stiil: Projekteeritud valge ja roosa bowknot kaunistamiseks, need kunstküüned kehastavad jõulumeeleolu.Nad on ideaalne luua pidulik maniküür kunsti ja levitada puhkus cheer.

Kirjeldus:

Materjal: Vaik

Kogus: 24tk

Sugu: Naised

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.Pakett Sisaldab:

Valik 1: 1 Set * Vale Küüned (24tk kaasas), 24tk * Jelly Liimi

VÕI

Valik 2: 1 Set * Vale Küüned (24tk kaasas), 1 Pudel * Liim

VÕI

Valik 3: 1 Set * Vale Küüned (24tk kaasas), 24tk * Jelly Liimi, 1tk * küüneviil

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Kui teil on küsimusi, korraldusi, palun säilitage rahu ja võtke meiega ühendust esiteks, me anname teile vastama vastus.Kuna teie toetus on meie edasiviiv jõud.

Mitu Tükki COMBO
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut