Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

3pc küüneharjad Roosa Nail Art Maniküür Pediküür Pehme Eemaldada Tolmu Pulber puhastushari Vahendite Läbipaistev Sarv Harjad

Laos
€3.93 €2.63

Sku:

n29824

Sildid:

Omadused:

1.Premium kvaliteet ,käepide küünte pintsel on valmistatud toidus kõrge kvaliteediga plastik, mis on kulumise-vastupidavad, mitte-mürgine ja maitsetu.harjased on valmistatud painduvast plastikust, mis ei saa olla liiga kõva või liiga pehme kriimustada nahka.

2. Lihtne kasutada ,pani nimetissõrme ja keskmise sõrme parema käe õigesse auku harja hoidja; pöial ja peopesa fix vasakul küljel harja hoidja, nii et saate hoidke harja mugavalt.nii lihtne detail puhastus väikesed osad nagu küünte õmblused.

3.Praktiline käepide disain, kerge ja mugav suurus, saab riputada konksu, ei ole ajutiselt ruumi, seda on lihtne säilitada.ka võite panna see oma pagasi reisides vajaduse korral.

4.Multi-funktsioon ,seda saab kasutada mitte ainult kui küünte puhtam, kuid võib kasutada ka lõhe puhastamise teie kodus.sobib koristamine köök, vannituba, aed shed valamu, kodu, töö, reisimine ja nii edasi, ka nail art kasutada.

5.Tugev ja vastupidav - need küüneharjad " sangad on tugevast plastikust, mis ei ole lihtne painutatud.harjased on valmistatud painduvast plastikust, mitte liiga kõva ega liiga pehme, mis ei kriimusta nahka.vastupidav pikaajaliseks kasutamiseks.

Kirjeldus:

100% täiesti uus kvaliteet.

Kirje Nimetus:küünte puhastamiseks harja komplekt

Materjal: plastik

Värv: Nagu pildil

Suurus:16cm/6.3*10.5 cm/4.13 aastal

Kogus: 3 Tk

Pakett sisaldab:

3 Tk küünte puhastamiseks harja komplekt

Märkus:

1.Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2.Palun andeks 1 cm, milleks on 0,39"-3 cm (1.18" mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Brändi Nimi KuZHEN
Mitu Tükki COMBO
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut