Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

12tk Keraamika Glasuur Harjad Vesivärv Akrüül-Puit Sobib Joonis Kunstnike Maali Üliõpilastele, Lastele, Täiskasvanutele

Laos
€21.17 €13.97

Sku:

n298871

Sildid:

Pakendi Sisu: Te saate 12 tükki keraamilise glasuuriga brush set, sealhulgas 3 suurt harjad, 2 pehme ümmargune ots harjad, 2 konksu harjad rea, 3 korter harjad ja 2 fan-kujuline harjad, täielik komplekt piisavalt, et rahuldada oma vajadusi.

Lisatasu Materjal: Meie keraamika glasuur pintslid on valmistatud villa harjastega maksimaalne glasuur imendumist ja puidust käepide võimaldab mugavalt kellel kogemusi, muutes oma maalimise protsessi nauditavamaks.

Lihtne Puhastada: Pärast kasutamist pese, see on väga mugav puhastada pese sooja seebiveega ja kujundada harja otsa.Õhu kuiva pintsli ja hoidke seda peal kaptenil konteiner pikaajaliseks kasutamiseks.Lisaks vill harja ei tohi kokku puutuda kõrge temperatuur puhastamise ajal ja kasutama, muidu on see tõsiselt mõjutada kasutamise mõju ja kasutusiga.

Laialdane Kohaldamine: Võib kasutada ka professionaalne kuldne foolium stantsimine pintsel; saab kasutada akvarell-ja õlimaali, ja on väga sobiv luua sile ja ühtlane värvid, keraamika kunst glasuurid, akvarell ja õlid ja rohkem.

Suurepärane Kingitus: Need keraamika harjad on praktiline täpsemat maali katvuse ja lai rakendus katted, nad on suurepärane kingitus maali lovers, mis sobib ideaalselt algajatele ja sobib ka kogenud maalrit.

Värv:Nagu Näha

Materjal:puit

Pakendi Sisu:

1 valige x Keraamilise Glasuuriga Brush Set

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut