Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Taime Panused Toalillede Ühe Varre Ringi Panused Klippe Lille Jaoks Toetust Orhidee Panused, Et Hoida Sirge Taim

Laos
€23.65 €11.82

Sku:

n3002

Sildid:

Taime Toetavad Vaiad - Roheline

Need vastupidav kaalul on ei ole lihtne murda või deformeeruda.Nad hoiavad oma taimed sirge ja vältida tuleneb painutamine.Ideaalne roosid ja muud lilled.

Spetsifikatsioonid;

Materjal: kvaliteetne PP

Toote suurus: Masti suurus: 3mm*37cm

Pandla suurus: 41*58mm

Pakkeleht:

A: 15tk taime toetavad panused+ 10tk klambrid/ iga komplekt

või

B: 30pcs taime toetavad panused+ 20pcs klambrid/ iga komplekt

Vaata rohkem toote detailid

1.Suur-Tugevus Tugev Taim Toetada Panused: Nende panustega on valmistatud kõrge-kvaliteet PP materjalist, mis talub purunemata ja painutamine.Nad pakuvad tugevat ja stabiilset toetust oma taimed ja kasutusiga on pikk.

2.Parandada Loomulikku Ilu: Need aias taimede panused on roheline värv, sama taimede varred ja lehed.Need parandavad visuaalne enjoyability taimed, sest nad ei näe välja koht või häirida oma armu.

3.Taime Stabiilsuse Tugevdamine: Need taime panused toalillede võimaldada oma taimi püsti ja paigal, vältides nende kadumist või pisaravool.Avatud pesa võimaldab neil ületada varred lihtsalt ja hoida taime sirge.

4.Erinevaid Kasutab: Vältida varred põimuvad kasvu ajal, need taime puuri kaalul hoida lehed olemas parem, ja vältida tuleneb painutamine.

5.Ideaalne Erinevad Taimed: Kas te kasvab roos, pojeng, liilia, köögivilja -, orhidee, või tomat, need taime-pulgad saab toetada neid kindlalt ja ettevaatlikult.Laialdaselt kasutatakse aedade ja potid.

Komplekt Tüüp Jah
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut