Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

24sheets Maastiku Nädalas iga Päev Planeerija Sülearvuti Tulus Külalisteraamatusse Teataja Töötajate, Õpilaste Kirjatarvete

Laos
€1.55 €0.93

Sku:

n30150

Sildid:

Toote Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Fotograafia rekvisiidid kaasaskantavad sülearvutid käsitsi pearaamatu

2. Toote mõõdud: suurus sülearvuti on umbes 14x14cm/5.51x5.51 tolli.

3. Toote stiilis: sülearvuti

4. Toode värv: salongi, lehm, ookean, mägi

5. Materjal: paber

Toote omadused:

1. Loominguline disain: See sülearvuti võtab unikaalne loominguline disain.Võite vabalt kollaaž fotod, kleebised või muud ordenid tühi ala iga lehekülg, et luua oma isikliku sülearvuti.

2. Multi-funktsionaalne kasutamine: See sülearvuti on mitte ainult sobib salvestamise uuring märgib, tehes küsimused ja kirjalikult kontod, kuid võib olla ka teie reisi päevik, fotograafia, album või kunsti loomise sülearvuti.See võib täita oma erinevaid loomine ja salvestamine vajadustele, muutes oma sülearvuti ei ole enam igav.

3. Teisaldatavad ja kaasaskantavad: Tänu tema mõõduka suurusega, see sülearvuti sobib väga hästi kaasaskandmiseks.Saate hõlpsasti pane see oma seljakott, käekott või tasku salvestada ja luua kõikjal.

4. Kvaliteetne paber: Seda märkmikku kasutab kõrge kvaliteediga paberile tagada, et sinu märkused on selge ja loetav.Sile tekstuur raamat sobib erinevate pen näpunäiteid ja joonistamise vahendeid, muutes oma loomingut sujuvam ja mugavam.

5. Vastupidav ja vastupidav: See sülearvuti on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest ja selle kate ja sisemise lehekülge on hoolikalt töödeldud.Kas olete üliõpilane või professionaalne, siis võite seda kasutada sülearvuti enesekindlalt.

Tähelepanu:

1.Nagu me kõik teame, eri arvutites näidata eri värvi, ja tegelik värvitoon võib olla veidi erinev järgmine pilt.

2.Tänu käsitsi mõõtmine, suurus võib olla viga, mitu sentimeetrit

Saadetis sisaldab:

1tk sülearvuti

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .me olema valmis vastus sulle ASAP.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut