Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Chikadiv-C300Plus Kaasaskantav Mini balloon,0,5 L Hapniku Silindri jaoks Veealuste Uuringute,Avarii-Pääste -, Sügav Sukeldumine

Laos
€244.72 €122.36

Sku:

n30656

Sildid:

🏊【Kaasaskantav Disain】

Kui ChikaDiv 0,5 L Scuba Tank näeb 5-10 minutit õhku.Täiuslik suurus pudel, mille läbimõõt on 6CM sobib väga hästi veavad minna.Lisaks, mini sukeldumine silindrid, on ka väga sobiv veealuste uuringute, paadi puhastus -, avarii-pääste -, varundus õhu allikatest, jne. (Märkus: Sukeldumise sügavuse, temperatuuri ja hingamissagedust kõigil mõjutada kasutamise ajal silindris.)

🏊【Suurepärane Töö】

Kui ChikaDiv mini sukeldumine pudel on valmistatud lennunduse alumiiniumist, mis on palju vastupidavad, korrosiooni-vastupidavad ja kõrge temperatuur vastupidavad.Disain päevavalgus manomeeter võimaldab täpselt kindlaks määrata, ülejäänud gaasi pudel isegi pimedas keskkonnas.Otsik on tehtud toidu-silikooniga, mis on tervislik ja ohutu.Plahvatus-tõend armatuuri disain automaatselt vabastage rõhk, kui uputuse vältimiseks pudel plahvatas.

🏊【DOT/CE Sertifitseerimine】

Meie sukeldumise tankid on DOT /CE-sertifitseeritud ja vastavad rahvusvahelistele sukeldumisvarustus.Scuba sukeldujad on lihtne kasutada ja õppija-sõbralik.Sukeldumist korda erinevad sõltuvalt sellest, kas teie hingamissagedus ja sukeldumise sügavus.Te saate kasutada meie mini tankid kalastamiseks, paadi puhastus, sukeldumine, ja rohkem.

🏊【Pardal Lennuk】: Pärast laagri sukeldumine tank, võite võtta seda lennukis ja minna sukelduma kuhugi.Selle ohutu sügavuse limiit on umbes 33 jalga.Saab kasutada nagu backup õhu allikas sügavale sukeldub jooksul 100 meetrit.Samal ajal, scuba tank on kolme-kihi-filtreerimise seade, mis takistab efektiivselt tolmu ja mustuse sisestades, muutes sisse hingata gaasi puhtamaks.

🏊【Kolmel Viisil Loodud】

Scuba silindri inflatsioon liides on 8mm ja töörõhk on 3000Psi/200Bar/20Mpa.On 3 võimalust täitke scuba tank.

Esimene meetod on kasutada lisa-adapteriga, et kontaktid suur pudel suunata väike pudel. (tavaliselt sukelduda kauplused).

Teine meetod on, et saate kasutada on elektriline kompressor, 0,5-liitrine pudel kestab 10 minutit, et olla täiesti täis.

Kolmas meetod on kasutada käsi pump, mis võib olla raske täielikult täida pudel.Soovitame kasutada seda nagu backup seade.

Brändi Nimi ChikaDIV
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number ChikaDIV C300Plus-A1

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut