Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Pintslite Auto Üksikasjalikult Auto Üksikasjalikult, tõrjevahendite puistamine Harja Auto Eemaldamise Vahend Auto Kabriolett RV Mootorratta Jaoks

Laos
€8.80 €4.40

Sku:

n30810

Sildid:

See auto üksikasjalikult pintsel on non-absorbent ja on vastupidav raam, mis võib ulatuda iga nurga auto.See on varustatud eemaldatav kaar, mis võimaldab teil kohandada nurk ja suund pintsel.Harjased on pehmed ja kergesti puhastatavad ja käepidet on mugav hoida.See pintsel on ideaalne puhastamine oma auto seest ja väljast kergust.

Kirjeldus:

Kirje Tüüp: Auto Puhastushari

materjal: PVC

Suurus: umbes 24cm/9.45 tolline, 26cm/10.24 tolli

Värv: sinine, must

Sobiv stseen: saab kasutada kodu/auto

Kasutusalad: puhastamine tolmust

Pakkeleht:

1pc x auto üksikasjalikult pintsel

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Ja Ohutu: See auto pese pintsel on tehtud materjalidest, mis ei lagune või sulatada.See on õrn harjased, et kaitsta oma auto märgid või mõlgid.Käepide ja ferrule on non-absorbent ja tugevad, tagades tugeva ja turvalise haarde.

2.Mitmeid Funktsioone: Kas teil on vaja pesta oma iluvõre, topsihoidja, rehvi raam, ratas, velg, mootori osad, salongi märk, armatuurlaud, piduri pidurisadulad, õhuava -, raadio-või sise-nuppu, see auto pesta harja hakkama saavad kõik.

3.Tõhus Puhastamine: Koos eemaldatav kaar, see auto pesta harja võib ulatuda ja puhastada raskesti juurdepääsu valdkondades oma auto.See toob kaasa ka mugava kasutaja kogemus, mis muudab teie auto pesemise tõhusamaks ja nauditavamaks.

4.Lihtne Auto Pealispinna Hooldamise: See auto pese pintsel on valmistatud vastupidavast ja lõhnatu materjal, mida on kerge pesta ja uuesti kasutada.See on pehme ja peened harjased, et poola oma auto pind ja eemaldage mustus ja tolm ei soovi seda.

5.Kerge Ja Lihtne: auto lapikpintsel on ergonoomiline käepide, mis sobib teie käsi hästi ja kerge kaal, mis muudab lihtsaks.Saate nautida pesemist auto rohkem usaldust ja lihtsus.

Toote Kõrgus 0.00inch
Elemendi Läbimõõt 0.00inch
Toote Kaal 60g
Kirje Pikkus 0.00inch
Materjali Tüüp PVC
Toote Laius 0.00inch
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut