Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

XINRAN 24Inchs 16 Klippe juuksepikendusi Pikk Sirge Soeng Sünteetiline Blond, Must Juuksekaunistused kuumakindel Vale Juuksed

Laos
€7.75 €5.43

Sku:

n309921

Sildid:

Umbes See punkt

Rohkem Mugav & Healther: Erinevalt traditsioonilisest juuksepikendusi, klamber juuksepikendusi ei ole lint ei liimi, ei ole kahju, et peanahk ja juuksed saab segunevad ideaalselt oma juuste värv.Ja see Juuste Pikendamine saa muuta oma juuksed ilme pikem, paksem, mis on väga lihtne kanda.Saate diferendi ja kujundada oma juuste stiili vastavalt oma juuste pikkus.

Turvaline Kandma: Klambrid on õmbles stabiilselt, kaetud kiht pehmest kummist hoolikalt kaitsta teie peanahka ja juukseid, võid kergesti kohaldada ja eemaldage klamber juuksepikendusi ise muuta soeng erinevatele üritustele. (Pulm, Kontserdid, Make-up Isikud, Dating, Kõnniteed ja nii edasi).

Umbes Värv : võtke meiega ühendust kui teil on probleeme.Sarnane värv, millel on reaalne pilt võib väga kergelt alates värvid tõttu kuvatakse valgustus, monitorid, ja seadistus.Saad valida juuksed vastavalt ekraani pilt, arvestades oma juur juuste värv.Saab viidata toote lehele paigaldamise ja välja võttes, pesemine ja hooldus.

Tekstuur SIRGE
Värvi tüüp Puhas Värv
Lai kohta Koelõngaga 10 tolli, 5 klambrid
Kirjed Pakendi kohta 7tk/Set
Materjal Hinne Kõrge Temperatuur Fiber
Brändi Nimi XINRAN
Saab Permed Jah
Kaal Ühe Pakkeüksuse Kohta 140g/Set
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut